Finca Julio Iglesias te koop voor wie nog 145 miljoen euro heeft liggen…

door admin
Finca Julio Iglesias te koop voor wie nog 145 miljoen euro heeft liggen...

Het geheel staat nu te koop voor het duizelingwekkende bedrag van 145 miljoen euro. Het plot is 45 hectare en de meervoudige Grammy Award-winnaar zou er vanwege spanningen met de regionale regering van Andalusië nu van af willen.

De toegang tot de woning van de 74-jarige zanger is wat gecompliceerd. Daarom zou Iglesias bij de Junta de Andalucía een vergunning hebben aangevraagd om een en ander te wijzigen. Het verzoek werd echter genegeerd, waardoor Iglesias nu af wil van zijn vorstelijke onderkomen, waarvoor hij een even zo vorstelijke prijs vraagt. Het hoofdgebouw bevat 12 slaapkamers, 8 badkamers, 6 garages, een opnamestudio, een zwembad en een wijnkelder met plek voor 2.000 flessen. Dan is er nog een guesthouse met 5 slaapkamers, 5 badkamers en eveneens een enorme wijnkelder.

Iglesias is de succesvolste Europese zanger ter wereld. Hij behoort bij de top tien van bestverkopende artiesten in de geschiedenis van de muziek. Hij verkocht ruim 300 miljoen albums in 14 verschillende talen. In 2012 raakte een deel van de finca van Iglesias flink beschadigd door de grote bosbrand die toen in de omgeving woedde. De familiehond kwam om bij de brand. Officieel is de finca eigendom van Iglesias’ Nederlandse vrouw Miranda Rijnsburger. Samen heeft het stel vijf kinderen. Iglesias had al vier kinderen uit een eerder huwelijk.

Dit vind je misschien ook leuk