Man op zoek naar werkt beschildert straten in Salamanca

door admin
Man op zoek naar werkt beschildert straten in Salamanca

In grote rode verfletters en met hulp van twee sjablonen in het formaat A4 en A5 zocht de man naar mensen die hem willen aannemen als leraar aan huis. De lokale politie kon de man afgelopen woensdag via zijn telefoonnummer traceren door zich voor te doen als mogelijke cliënten. Ze spraken met hem af in een woning waar de man hen vertelde dat hij wiskundeleraar is op de lagere en middelbare school.

Hij gaf direct toe schuldig te zijn. Hij weigerde echter te beloven zijn schilderingen te verwijderen of de toegebrachte schade te repareren. Bovendien beweerde de man dat direct nadat hij de papieren aan lantaarnpalen had bevestigd ze weer waren verwijderd.

De man, geboren en getogen in Salamanca heeft volgens de politie 172 keer zijn telefoonnummer en ‘leraar aan huis’ geschilderd in het zuidelijke deel van de stad. De gemeente zal waarschijnlijk de kosten om het schoon te maken verhalen op de man, waartegen inmiddels aangifte is gedaan. Bovendien zal hij een boete moeten betalen wegens het toebrengen van schade aan gemeentelijk bezit. 

Dit vind je misschien ook leuk