Kom naar de Spanjeborrel op 4 september in Amstelveen

door admin
Kom naar de Spanjeborrel op 4 september in Amstelveen

De volgende Spanjeborrel vindt plaats op dinsdag 4 september in Amstelveen. Voor deze Spanjeborrel is Cati Gómez één van de sprekers. Als onderneemster van Spaanse komaf is zij de eerste Cortadora Profesional|Maestra Cortadora in Nederland. Een bijzonderheid zonder meer.

Tijdens de bijeenkomst zal zij ingaan op vragen als wat is er als Spaanse onderneemster nodig om in Nederland te slagen? Wat is er vanuit haar optiek bijzonder aan de bedrijfscultuur in Nederland? Hoe brengt ze haar niet bekende en zeer speciale dienst op de Nederlandse markt aan de man? Zij is er tijdens deze netwerkbijeenkomst om alle vragen hieromtrent te beantwoorden in een ‘Ask me anything’-sessie.

Daarnaast zijn er nog ander sprekers, een Nederlandse ondernemer die ervaringen deelt over hoe je succesvol kan zijn op de Spaanse markt. Uiteraard wordt er door een goede, Spaanse cateraar gezorgd voor de hapjes en drankjes.

Naar verwachting is de opkomst groot. Naast kennis opdoen over ondernemen tussen Nederland en Spanje, zul je op de Spanjeborrel goed kunnen netwerken met andere ondernemers die interesse hebben in de relatie tussen Spanje en Nederland. Klik hier voor meer informatie en aanmelden. 

De borrel vindt plaats van 16:30 tot 20:30 uur in Casa Carina aan de Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen. 

Dit vind je misschien ook leuk