Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras en nieuwe winkels

door admin
Vliegveld Alicante-Elche krijgt panoramaterras en nieuwe winkels

Voor de nieuwe commerciële ruimte is in een nieuw gedeelte van de vertrekhal 5.600 vierkante meter vrijgemaakt. De komende weken gaan ook de werkzaamheden aan het nieuwe panoramaterras van start. Hier vandaan kunnen wachtende mensen in het zonnetje vertrekkende en landende vliegtuigen zien en hebben ze bovendien uitzicht over zee. Het terras wordt 130 vierkante meter groot en maakt deel uit van een sportbar in de hoek van de vertrekhal. Op het terras mag ook gerookt worden, omdat mensen zich er in de buitenlucht bevinden. Daarmee wordt het de enige rookruimte op het hele vliegveld. Wanneer het open gaat is nog niet bekend.

In de commerciële ruimte komen vestigingen van Starbucks, Häagen Dasz, Burger King, Subway, Lavazza, Tim Hortons en La Tagliatella. Omdat het aantal passagiers dat van het vliegveld gebruikt maakt de laatste paar jaren flink is gegroeid, zijn extra horecagelegenheden dringend nodig. Op drukke dagen waren alle zaken namelijk vol.

Areas

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van de commerciële uitbreiding is Areas. Met de luchthaven Alicante-Elche heeft Areas nu winkels op twintig Spaanse luchthavens met een totaal van 240 vestigingen. Ook is het bedrijf met zaken vertegenwoordigd op de vijf grootste luchthavens van Spanje. Op Adolfo Suárz – Madrid Barajas heeft Areas 50 zaken en 26 merken in beheer; op Barcelona El Prat 29 zaken en Areas is op Palma de Mallorca de belangrijkste vertegenwoordiger met 70 procent van de vestigingen in beheer. In Málaga is het bedrijf onlangs gestart met de exploitatie van 7 nieuwe vestigingen die bij de twee komen die er al waren. 

Dit vind je misschien ook leuk