Neymar niet naar Barcelona maar naar Madrid?

door admin
Neymar niet naar Barcelona maar naar Madrid?

Aanvankelijk leek er wel sprake van een mogelijke overgang naar Barça van de speler die twee jaar geleden voor het recordbedrag van 222 miljoen de transfer in omgekeerde richting maakte. Neymar schijnt niet gelukkig te zijn bij PSG maar deze club zou nu mordicus tegen een overgang naar Barcelona zijn vanwege een conflict over een transfer in het verleden, die van Marco Veratti. Daarna kaapte FC Barcelona ook nog Frenkie de Jong op het laatste moment voor de neus van PSG weg.

Het zou zoete wraak zijn om Neymar nu bij Barça’s aartsvijand Real Madrid onder te brengen maar die club lijkt momenteel niet erg geïnteresseerd te zijn, met name omdat het aanbod erg laat komt. Bartomeu (voorzitter van FC Barcelona) heeft inmiddels tijdens een persconferentie duidelijk gemaakt dat er geen sprake zal zijn van een overgang van Neymar naar zijn club omdat PSG niet bereid is mee te werken. Daarbij gaf hij aan de veel jongere Barça-speler Dembélé beter te vinden dan Neymar. Het zou ook mogelijk zijn dat Bartomeu het geld liever achter de hand houdt om op het laatste moment toch Ajax-verdediger Matthijs de Ligt te contracteren, voor wie nu ook PSG maar vooral Juventus in de markt zijn.

De momenteel geblesseerde Neymar heeft ondertussen vanuit Brazilië laten weten dat hij niet meer terug zal keren bij Paris Saint Germain. Boze tongen beweren dat de aanwezigheid van de jonge ster van het Franse voetbal, Kylian Mbappé een rol speelt. Dat zou een te zware concurrent zijn, zowel als voetballer als als mens.  

Dit vind je misschien ook leuk