Orange Spanje lanceert eerste fictieserie op eigen kanaal

door admin
Orange Spanje lanceert eerste fictieserie op eigen kanaal

Orange, een van de grootste aanbieders van telefonie met 266 miljoen klanten ter wereld, heeft een overeenkomst bereikt met de Spaanse producent 100 Balas om de eerste fictieserie van Orange España op te nemen. De bedenker van deze serie is scenarioschrijver José A. Pérez Ledo en de serie zal op 26 september worden gepresenteerd op het Serielizados Fest in Barcelona. “De eerste fictieserie van Orange valt binnen het horror- en terreurgenre en zal zorgen voor een grote dosis adrenaline,” aldus de producent.

Verdwijning jongeren tijdens Camino de Santiago

De serie zal gaan over de mysterieuze verdwijning van een aantal jongeren terwijl zij de Camino de Santiago afleggen. De opnames zullen dit najaar van start gaan en de serie zal vooral filmmateriaal bevatten dat is opgenomen met de mobiele telefoons van de jongeren. Dit concept is eerder uitgevoerd bij films als bijvoorbeeld The Blair Witch Project, een groot succes in 1999.

Perez Ledo is de auteur van de Spaanse romans ‘Esto no es una historia de amor’ en ‘Un lugar al que volver’ en de director van het tweede deel van het programma ‘Órbita Laika’.

Eerste serie op Orange TV in 4K

Orange laat weten dat deze serie tijdens het event in Barcelona zal worden gepresenteerd. Meer inhoudelijke details of zelfs de naam van de serie is nog niet bekend. Met deze fictieserie wil Orange de inhoud van haar eigen merk nog meer waarde geven voornamelijk na de lancering van Orange Series, het eerste seriekanaal in Spanje in 4K. De serie zal worden uitgezonden op het eigen kanaal van Orange TV.

Dit vind je misschien ook leuk