Man in Sevilla gegijzeld door vijf prostituees

door admin
Man in Sevilla gegijzeld door vijf prostituees

De politie kreeg een oproep van iemand die het vermoeden uitsprak dat een man werd vastgehouden in een woning in de wijk Nervión. Toen de agenten arriveerden bleek dat ze te maken hadden met een woning die als bordeel werd gebruikt. Binnen zagen ze dat de woning als bordeel werd gebruikt en troffen ze de vijf vrouwen aan die toegaven sekswerker te zijn. 

Tijdens de ondervraging door de agenten werd duidelijk dat de vrouwen ‘alleen’ onderling een hevige discussie hadden gehad, maar dat hun onenigheid was opgelost. ‘Momenten later en op aandringen van een van de agenten die wilde weten wat er echt was gebeurd, gaf een van de vrouwen toe dat in de badkamer van de woning een man opgesloten zat. Die man had geweigerd te betalen, terwijl hij de hele nacht seks met de vrouwen had gehad, had gegeten en gedronken’, legde een woordvoerder bij de politie van Sevilla uit. 

Volgens de vrouwen was de man een vaste klant die tot nu toe altijd hun diensten netjes had betaald. Dit keer was hij dronken en onder invloed van verdovende middelen. Toen hij door de agenten was bevrijd gaf hij toe zich er de hele nacht van bewust te zijn geweest dat hij geen geld had om de vrouwen te betalen. De prostituees hadden hem opgesloten om hem alsnog te dwingen zijn schuld in te lossen. 

Na de verklaringen van de vrouwen en hun klant werden zij alle zes gearresteerd. De vrouwen op verdenking van illegale detentie en de man op verdenking van fraude. Ze zitten allemaal vast in afwachting van hun rechtszaak. 

Dit vind je misschien ook leuk