Virtuele rondleiding door nieuwe haven Marbella (video)

door admin
Virtuele rondleiding door nieuwe haven Marbella (video)

Abdullah Ben Nasser gaat via het familiebedrijf Nasir Bin Abdullah & Sons S.L. uiteindelijk zo’n 400 miljoen euro investeren in een volledige renovatie van de jachthaven La Bajadilla in Marbella.

Hiermee wil hij de concurrentie aangaan met de vernieuwde haven van Málaga en de luxe jachthavens van St. Tropez en Monaco

Puerto Al Thani Marbella

De haven zal in de toekomst Puerto Al Thani Marbella gaan heten en gaat beschikken over 1.220 aanlegplaatsen voor jachten.

Ook komt er ruimte voor grotere cruiseschepen die op dit moment vanwege hun omvang voor de kust van Marbella voor anker moeten of de stad zelfs moeten passeren en enkel terecht kunnen in de haven van Málaga.

De lokale toeristische sector is erg verheugd, want verwacht dat dit plan in de toekomst veel toeristen zal aantrekken. ‘De economie zal een flinke impuls krijgen door de nieuwe haven. Dit biedt kansen voor investeerders en mensen die een tweede huis in Marbella zoeken’, aldus een vastgoedbemiddelaar uit de Zuid-Spaanse kustplaats.

Event Ellas en Business Club

Aanstaande dinsdag 12 juni organiseert de zakelijke netwerk vereniging voor Nederlandstalige dames, Ellas, in samenwerking met de Marbella Dutch Business Club het evenement ‘De toekomst van Marbella’.

Hier komt burgemeester Angeles Muñoz, samen met José Hernandez Luis van het departement Toerisme, vertellen over de plannen van de gemeente rond de haven. Ook zal de architect, de heer Segui zijn plannen toelichten.

Bron: Diario Sur

Dit vind je misschien ook leuk