Madrid in de ban pedofiel die mogelijk al vier keer toesloeg

door admin
Madrid in de ban pedofiel die mogelijk al vier keer toesloeg

De politie heeft de dader verklaard tot ‘volksvijand nummer1 en extra personeel ingezet om de dader op te kunnen pakken. In vijf maanden tijd verkrachtte hij al drie meisjes. Een vierde meisje viel mogelijk vorig jaar september ten prooi aan dezelfde pedofiel, maar kan zich helemaal niets van uren dat ze vermist was herinneren.

Snoepwinkel

Op 10 april werd aan het begin van de avond een meisje ontvoerd tussen haar huis en de snoepwinkel. Het kind was vijf uur vermist. Die nacht nog werd ze teruggevonden bij een metroingang in de wijk Ciudad Lineal. Ze was volledig gedesoriënteerd, gedrogeerd en ook gewassen, zodat er geen DNA-sporen op haar lichaam te vinden waren.

Gedrogeerd

Op 17 juni werd een Chinees meisje dat voor de winkel van haar ouders op straat speelde, ontvoerd. Zij was vier uur lang zoek. Zij werd een paar kilometer van de winkel vandaan teruggevonden en bleek ook te zijn gedrogeerd en gewassen. Het meisje moest enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Ook dit meisje werd aan het begin van de avond ontvoerd.

Vanuit een park

Afgelopen 22 augustus was het weer raak. Een meisje speelde in het park bij het huis van haar opa en werd iets na zessen ontvoerd. Zij verscheen echter al een uur later weer en was achtergelaten op een braakliggend terrein tussen twee snelwegen. Dit meisje had geen drugs gekregen en was niet gewassen, maar vertelde wel dat de man ‘lelijke dingen’ met haar had gedaan. 

De politie tast in het duister omdat de verklaringen over de lengte, het postuur en zelfs de kleur van de ogen van de dader verschillen. Wel zouden de drie meisjes allemaal een tijdje zijn vastgehouden in een woning of een bedrijfspand.

Onrust

Onder ouders in de wijken Hortaleza en Ciudad Leal, waar de pedofiel heeft toegeslagen, is de onrust groot. De politie zet zoveel mogelijk mensen op de zaak, zeker nu het schoolseizoen bijna weer begint.

Inmiddels zijn de camerabeelden van alle stadsbussen van EMT die door het gebied rijden opgevraagd door de politie die hoopt ergens een beeld te kunnen krijgen van de man. Opvallend is dat de ontvoeringen van de meisjes tot nu toe zijn gepleegd op plekken waar geen beveiligingscamera’s hingen. De pedofiel zou in een kleine driedeurs-auto rijden.

Dit vind je misschien ook leuk