Grootste cruiseschip ter wereld legt aan in Málaga

door admin
Grootste cruiseschip ter wereld legt aan in Málaga

Het is de eerste keer dat het schip van het bedrijf Royal Caribbean voor anker gaat in Europa. Het gigantische schip ligt op 11 september in Málaga, maar keert nog terug op 25 september. 

Op het schip passen niet alleen ruim 6.000 passagiers, maar er is ook plek voor 2.394 bemanningsleden. Er wordt geschat dat de uitgaven in Málaga per passagier op 61 euro zullen liggen en die van bemanningsleden die van boord mogen op 30 euro. Al zal slechts 30 procent van de bemanning van het schip mogen. Later legt de Oasis of the Seas nog aan in Barcelona. Naar schatting zullen de uitgaven per passagier daar hoger liggen op zo’n 113 euro per persoon.

De Oasis of the Seas

Het schip is 362 meter lang en steekt ruim 60 meter boven het water uit, telt talloze zwembaden en zelfs een heuse watershow. Opvarenden hebben 25 verschillende gelegenheden om uit eten te gaan en deze zijn te vinden in 7 verschillende wijken. Je kunt er surfen op een gesimuleerde baan en zelfs schaatsen. Klik hier om te zien wat er nog meer op te vinden is. 

Dit vind je misschien ook leuk