Ook Gay Pride voor Ibiza

door admin
Ook Gay Pride voor Ibiza

Het voornemen van de organisatie is om tijdens het vijfdaagse evenement ruim 50.000 bezoekers van 50 verschillende nationaliteiten te trekken met activiteiten gericht op de vrije tijd en uiteenlopende entertainment initiatieven.

Dat Ibiza elk zomerseizoen al het epicentrum van de club- en dans-scene is, waar ’s werelds beroemdste dj’s hun creatieve kunsten tonen, is voor de organisatie van het homo-evenement mooi meegenomen.

Aandacht voor cultuur…

Van 8 tot 12 juli is het zover. Direct volgend op de Gay Pride van Madrid hoopt men dat Ibiza dan net dichtbij genoeg is om ook nog even op dit feesteiland de bloemetjes buiten te zetten. Er zal een gedeelte gericht zijn op culturele activiteiten met presentaties, kunst, documentaires, werkgroepen en sportieve activiteiten.

..En voor ‘clubbing gay’

Daarnaast is er vanzelfsprekend veel aandacht voor wat men noemt ‘clubbing gay’. Dit komt neer op de organisatie van feesten zowel overdag als ’s nachts. De Nederlandse dj Armin van Buuren draait tijdens een feest op 9 juli. Klik hier voor meer informatie op de speciale website.

Dit vind je misschien ook leuk