Pooierbende die minderjarigen tot prostitutie dwong opgerold

door admin
Pooierbende die minderjarigen tot prostitutie dwong opgerold

Volgens de Spaanse krant El País kwam het misbruik aan het licht door oplettende omwonenden van een finca in Vélez-Málaga. De ingelichte de politie deed onderzoek en wist de bende pooiers op te rollen. 

 

Catalogus

 

De leider van bende had op zijn mobiele telefoon meerdere foto’s van naakte meisjes die hij kon tonen aan potentiële klanten. Zodra de klant een keuze had gemaakt uit deze ‘catalogus’, werd het betreffende meisje door een bendelid thuis opgehaald en naar een finca in Vélez-Málaga gebracht waar ze gedwongen seks moest hebben met de klant. 

 

Onwetend


Zo gauw de klant aangaf klaar te zijn met het meisje, werd ze weer door een bendelid naar huis gebracht. De ouders van deze meisjes bleken niet op de hoogte van het misbruik. 

 

Inval

 

Bij de politie-inval werden elf leden van de pooierbende, in de leeftijd tussen 35 en 75 jaar, aangehouden. De eigenaar van het pand bleek aan het hoofd te staan van dit netwerk. Ook ontdekte de politie een meisje dat verstopt zat onder een bed. Volgens haar waren de hygiënische omstandigheden in het pand zeer slecht. Beelden van het ontmantelde pand zijn te zien op El País TV.

Dit vind je misschien ook leuk