Spanjaarden boos op FC Barcelona-ster Piqué

door admin
Spanjaarden boos op FC Barcelona-ster Piqué

De 28-jarige verdediger zei: ‘Gracias Kevin Roldán, contigo empezó todo’ (Dank Kevin Roldán, met jou is alles begonnen). Kevin Roldán is de zanger die optrad tijdens het verjaardagsfeestje dat Cristiano Ronaldo gaf op de dag dat hij met zijn ploeg Real Madrid een 4-0 nederlaag leed tegen stadgenoot Atlético Madrid. Het nieuwste nummer van de zanger heet ‘Contigo’. De Catalanen konden de grap wel waarderen, maar in Sanje werd het gezien als een gemene uithaal naar de Portugese ster van Real Madrid.

Tijdens de training voor het Spaanse elftal erna en gedurende de oefenwedstrijd tegen Costa Rica, werd Piqué dan ook uitgefloten. Bondscoach Vicente del Bosque vindt het allemaal een storm in een glas water. ‘Als je één speler uitfluit, fluit je de hele ploeg uit, want wat heeft Piqué nu helemaal gezegd?’ Del Bosque is van mening dat er een goede sfeer nodig is. Het Spaanse elftal heeft deze week nog een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland.

De zanger Roldán voedt de grap van Piqué met humor verder. Hij bracht een video uit waarin de stervoetballer zelf ook verschijnt. De voetballer zelf vindt dat zijn grap verkeerd is begrepen. 

Dit vind je misschien ook leuk