Game of Thrones kiest opnieuw voor Spaanse locatie

door admin
Game of Thrones kiest opnieuw voor Spaanse locatie

Hiertoe wordt in allerijl zaterdag gezocht naar 1.200 figuranten. Er zijn 800 mannen en 400 vrouwen nodig. Wie lang (tussen 1.70 en 1.75 cm), slank, donker (mediterraan uiterlijk), fysiek fit is en niet jonger dan 18 of ouder dan 65 jaar is, kan zich aanmelden voor de casting. Het castingbureau Modexport Internacional uit Málaga heeft dit bevestigd tegen het Spaanse  persbureau EFE.

De figuranten-to-be kunnen zich vanaf zaterdagochtend 4 juli om 8 uur melden in Colegio de Jesuitas, de Jezuïtenschool. De opnames vinden plaats tussen 20 en 25 september. De beloning bestaat uit 50 euro per opnamedag. Omdat er voor Tuleda voor zaterdag een oranje waarschuwing geldt vanwege extreem hoge temperaturen wordt mensen aangeraden veel water mee te nemen en eventueel zelfs een parasol, mochten ze lang in een rij moeten wachten.

Voor de gemeente en de regio is het goed nieuws. Dat de opnames er plaats gaan vinden betekent een positieve impuls voor het toerisme en dus de lokale economie. Dit baseert men op het gegeven dat Osuna in de provincie Sevilla het toerisme met 35% zag toenemen na de opnames voor het vijfde seizoen van de populaire televisieserie vorig jaar. Eerder deze week vond de castingronde plaats in Girona waar duizenden mensen uren in de rij stonden om een kans te maken op een rol als figurant in de serie.

Las Bárdenas Reales op de grens met de regio Aragón is de locatie. Wanneer de casting voor de opnames in Peñiscola plaats gaan vinden, wordt binnenkort bekendgemaakt, aldus Modexport.

Dit vind je misschien ook leuk