Schietpartij in Marbella na achtervolging door politie

door admin
Schietpartij in Marbella na achtervolging door politie

De laatste tijd is het aantal woninginbraken in de dure wijken van Marbella sterk gestegen. Om die reden is de politie er extra aanwezig. Er wordt vaker gepatrouilleerd en agenten voeren extra controles uit. De overvallers gaan telkens op dezelfde manier te werk volgens de politie. Ze dringen de woning binnen, halen de boel leeg en gaan er vervolgens vandoor in de vaak luxe en dure auto van de bewoner van het huis.

Ongeluk

Op de bewuste zondagochtend volgden agenten een auto die vermoedelijk gestolen was bij een woninginbraak. Toen ze de auto wilden aanhouden, ging deze er in volle vaart vandoor. De achtervolging werd ingezet en eindigde in de naburige gemeente Mijas. Daar kregen de verdachten een ongeluk. Ze trokken vervolgens een wapen waarop de politie besloot het vuur te openen. De daders konden helaas ontkomen. In de auto werden later bloedsporen gevonden, onduidelijk is nog of dit van de daders is en of ze gewond zijn geraakt door het ongeluk of door de schietpartij.

Het onderzoek is nog in volle gang. Daarnaast blijft de politie actief patrouilleren in de wijken van Marbella om nieuwe woninginbraken te voorkomen.

Dit vind je misschien ook leuk