Vlaamse beursanalist over Brexit en verkiezingen VS

door admin

En er staan nog een paar belangrijke zaken op de agenda: de Amerikaanse verkiezingen en de daadwerkelijke uitvoering van de Brexit. Alex Spanje nodigt u uit voor een gastcollege van de Vlaamse beursanalist Gert Bakelants op donderdag 8 september om 15.30u. Hij zal aandacht besteden aan de gevolgen die deze gebeurtenissen op de beurskoersen hebben. Bovendien legt hij uit waarom beleggen nog steeds de beste optie is in tijden dat de spaarrente vrijwel op nul staat.

Over Gert Bakelants

Gert Bakelants werd een bekend gezicht in België als beurscommentator bij Kanaal Z. Momenteel is hij hoofdredacteur van ‘de Belegger’ en columnist voor diverse Belgische media waaronder de Belgische zakenkrant ‘De Tijd’. Hij is ook de auteur van ‘De Beursbijbel 2016’. In België geeft hij daarnaast seminars bij het moederbedrijf van Alex Spanje, Binck.

Beursbijbel kado

Bakelants kan op een eenvoudige manier uitleggen hoe de beurs werkt, hoe u kunt leren ‘spelen’ op de beurs voor beginners, waarom u zou moeten beleggen, hoe u een beleggingsplan opstelt en nog veel meer. Wie op 8 september een rekening bij Alex opent krijgt een Beursbijbel kado.

Locatie

Speciaal voor deze gelegenheid nemen we u mee naar de collegebanken van het Marbella International University Centre. Na afloop kunt u onder het genot van verschillende lokale wijnen en Belgische lekkernijen nog even napraten.

Schrijf u nú in via onze site, via mail: info@alexspanje.com of via +34 952 924 011.

Dit vind je misschien ook leuk