Doe mee met de wandelvierdaagse op Mallorca

door admin
Doe mee met de wandelvierdaagse op Mallorca

Vier dagen lang wandelen honderden personen over de paden en wegen van Paguera en andere zones in de gemeente Calvià. Verschillende routes laten hen genieten van het mooie landschap, de omgeving en het klimaat van het eiland Mallorca. Het is een ideale gelegenheid om aan sport te doen, in contact te komen met de natuur en van goed gezelschap te genieten. De routes volgen prachtige paden zodat natuurliefhebbers er optimaal van zullen gaan genieten. Deelnemers zien het Balearische eiland echt van een andere kant. De routes komen door charmante dorpen, langs prachtige stranden en door de indrukwekkende Serra de Tramuntana. Deze bergketen werd door UNESCO uitgeroepen tot erfgoed van de mensheid.

Verschillende routes

Elke deelnemer kan ervoor kiezen routes van 30, 20 of 12,5 kilometer per dag te wandelen. Alle deelnemers vertrekken dagelijks om 9 uur. Tijdens de tocht is medische bijstand aanwezig en wordt water uitgedeeld. Aan het einde van iedere route wordt er een leuk evenement georganiseerd om de dag tot een geslaagd einde te brengen. Er zal catering zijn middels foodtrucks en de sfeer wordt nog completer met een muzikale omlijsting door internationale muziekbands.

Inschrijven

Het klimaat in Mallorca in april is zacht en aangenaam. Niet te koud, maar ook niet te warm, dus een ideale plek in dit jaargetijde om te sporten in de buitenlucht. Kortom: sport, natuur, ontspanning en charme wachten op je op het Mallorca Walking Event. Heb je interesse om mee te wandelen? Meld je dan aan via de website.

Dit vind je misschien ook leuk