Interessante vacature aan de Costa Blanca Zuid

door admin
makelaar CasaLasDunas

Als Costa Blanca Zuid wordt het kustgebied beschouwd dat tussen Alicante en Mar Menor ligt. CasaLasDunas zoekt voor dit gebied versterking in haar team van 14 meertalige vaste medewerkers. Je kunt reageren als je:

  • Bekend bent met het reilen en zeilen op de Spaanse vastgoedmarkt
  • Woonachtig bent aan de Costa Blanca Zuid
  • Nederlands en Engels spreekt (Spaans en Frans zijn een pre!)
  • Per direct inzetbaar bent
  • Over voldoende doorzettingsvermogen beschikt

 

CasaLasDunas biedt je beschikking over een bedrijfsauto en mobiele telefoon. Ben je geïnteresseerd in deze functie reageer dan zo spoedig mogeijk door het inzenden van je CV naar Hans van Let: hans@casalasdunas.com

Over CasaLasDunas

Het hoofdkantoor van CasaLasDunas ligt in La Marina – San Fulgencio (Costa Blanca Zuid). Het team van CasaLasDunas helpt de klant bij alle stappen die bij het aankoopproces komen kijken. Het makelaarsbedrijf beschikt over een ruim aanbod aan nieuwbouwwoningen, bestaande woningen en huurwoningen. Daarbij heeft het kantoor ook toegang tot bankbeslagen en beschikt over een eigen team van aannemers en architecten om samen met de klant een droomhuis te bouwen. Dit laatste kan op elke willekeurige locatie in heel Spanje.

Befaamd bedrijf

Casa las Dunas is Mondi Approved. Mondi is een belangenvereniging voor mensen die een huis in het buitenland willen kopen, reeds bezitten of die zijn geïnteresseerd in een ander beleggingsobject over de grens. Ook is de makelaardij met grote regelmaat te zien op RTL 4 TV bij Way of Living en Housevision. Op dit moment beschikt dit dynamische familiebedrijf naast het uitgebreide netwerk aan samenwerkingspartners over in totaal 14 meertalige  personeelsleden met elk hun eigen specialiteit. Meer weten? Kijk dan op de website of neem contact op via info@casalasdunas.com of bel naar +34 965 724 489 (ES) of +31 (0)883 962 641 (NL).

Dit vind je misschien ook leuk