Warm up Binckbank Tour met Henk Lubberding

door admin
Warm up Binckbank Tour met Henk Lubberding

Vlak voor de start van de Tour de France is dan ook een mooi moment om met wielrenner Henk Lubberding om tafel te gaan zitten. Hij wil u graag meenemen in de wondere wereld van de wielerprof en de hectiekvan het grootste wielrenevenement ter wereld.

Henk Lubberding fietste jarenlang in de diverse wielerploegen van Peter Post en wist zelfs in de gele trui te rijden in de Tour de France. Hij werd twee keer Nederlands kampioen en won in totaal 58 wedstrijden.

Kaspar Huijsman van BinckBank Spanje vraagt hem naar de ins en outs van de wielerwereld, anekdotes en zijn voorspellingen voor de Tour de France en de BinckBank tour.

Martin Totté, nu accountmanager bij BinckBank Spanje & Portugal, was vroeger semiprofessioneel wielrenner en zal Kaspar en Henk vergezellen tijdens deze aangename sessie op het terras van het Nederlands Business Centrum in La Nucia.

De BinckBank Tour (vroeger Eneco Tour) is een wielerronde die sinds 2005 jaarlijks wordt verreden door België en Nederland. De wedstrijd maakte deel uit van de UCI ProTour. Vanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour.

Programma 

Wilt u erbij zijn? Schrijf u dan in via deze link op de website van BinckBank Spanje. Donderdag 4 juli van 19:00 tot 20:30 uur in het Nederlands Business Centrum Spanje in La Nucia (Alicante). 

18.30 uur – ontvangst met drankje op terras

19.00 uur – gesprekssessie

20.30 uur – napraten

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan (deels) verloren gaan.

Dit vind je misschien ook leuk