Nieuwe app voor alle toeristische informatie in Benidorm

door admin
Nieuwe app voor alle toeristische informatie in Benidorm

De app is een initiatief van de Stichting Toerisme Benidorm en men kan kiezen tussen drie talen: Engels, Spaans en Russische. De app vormt een commerciële gids met een uitgebreid overzicht van wat er te doen is in een van de meest toeristische plaatsen van Spanje. Gunstig is dat de inhoud ook te raadplegen is wanneer de gebruiker offline is. ‘Guia Now’ is beschikbaar voor iPhone, iPad, smartphones Android (mdpi, hdpi, xhdpi) y tabletas Android 7” y 10”.

De culturele agenda staat erop, maar ook waar je wat kunt eten, een overzicht van verschillende type logies of openingstijden van winkels en een overzicht van wat voor winkels er zijn. Ook aanbiedingen, nieuws van de gemeente en, een lijst met apotheken, informatie over gezondheidscentra en een zoekfunctie gebaseerd op GPS maken deze app zeer nuttig om te hebben. 

Ook een app voor Altea

Ook de gemeente van Altea gaat mee in de technologische vaart der volkeren en heeft een app ontwikkeld voor toeristen met daarop alle mogelijke informatie die van belang kan zijn voor bezoekers aan deze stad. ‘VisitAltea’ wordt voortdurend geactualiseerd. 

Dit vind je misschien ook leuk