Nederlandse advocaat nodig in Spanje?

door admin
Nederlandse advocaat nodig in Spanje?

Omdat de Spaanse wet- en regelgeving op veel gebieden anders is dan in Nederland en België, is het in zo’n geval raadzaam om deskundige hulp in te schakelen. Heb je een juridisch adviseur of een advocaat nodig die je belangen in Nederland en/of Spanje kan behartigen, wend je dan tot het advocatenkantoor Otis. Hier is een deskundig team van tweetalige advocaten werkzaam. Gimbrère International Advocaten heeft twee vestigingen in Nederland (Breda en Amsterdam) en drie in Spanje (Barcelona, Madrid, Marbella).

Al jarenlang schakelen particulieren en bedrijven Gimbrère in vanwege de internationale ervaring en expertise in internationale juridische kwesties van dit advocatenkantoor.

Kernwaarden Gimbrère

De advocaten en specialisten die werkzaam zijn bij Gimbrère houden altijd de kernwaarden daadkracht, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid in acht. Ze treden doortastend op en handelen snel waar concurrenten vaak meer tijd nodig hebben. Het belang van de klant is altijd de prioriteit en Gimbrère zal altijd voor de klant klaar staan op het moment dat deze juridische bijstand nodig heeft. Ten alle tijden is het beste resultaat het doel. Of dat nou een waterdicht advies is, een gewonnen procedure is of een gunstige schikking.

Bij Gimbrère Advocaten werken 40 advocaten die gespecialiseerd zijn in diverse rechtsgebieden. Deze advocaten werken verdeeld over Nederland en Spanje. Naast Nederlandse en Spaanse rechtsgebieden komt ook internationaal recht veel aan bod. Gimbrère Advocaten kan met trots zeggen dat zij hét Nederlandse advocatenkantoor is als het om geschillen in Spanje gaat of andere zaken die met Spanje te maken hebben.

Specialisaties

Het maakt niet uit of je een particulier bent of een ondernemer van welke omvang dan ook. Gimbrère staat iedereen bij op de gebieden arbeidsrecht, huurrecht, letselschade, onroerend goed, aansprakelijkheid, erfrecht, internationaal strafrecht, familierecht en mediation. Alle expertise hiervoor is in huis.

Klanten van Gimbrère voelen zich daadwerkelijk gezien en gehoord vanwege de resultaat- en oplossingsgerichte dienstverlening en de betrokken en daadkrachtige benadering van juridische vraagstukken. De enthousiaste advocaten van Gimbrère zorgen er altijd voor dat je de complexiteit van wetgeving en jurisprudentie begrijpt, zodat je precies kunt volgen wat de benodigde stappen zijn om tot een snelle en praktische oplossing te komen.

Bent je op zoek naar een advocaat in Spanje neem dan contact op met een van de vestigingen van Gimbrère in Spanje voor meer informatie. Klik hier voor alle contactgegevens van de kantoren in Nederland en in Spanje en voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk