Datum zestiende editie Marbella Dutch Business Club Haringparty bekend

door admin
Datum zestiende editie Marbella Dutch Business Club Haringparty bekend

Als u geïnteresseerd bent, blokkeer dan nu vast zaterdag 15 juni 2019 vanaf 19:30 uur in uw agenda. Dan zijn gasten weer welkom op de bekende locatie Chiringuito Ibiza aan het strand bij Hotel Puente Romano in Marbella. De beach club van dit resort staat hoog op de Conde Naste Travelers lijst met beste beach resorts ter wereld. Voor hen die met eigen vervoer komen, regelt MDBC Valet Parking en vervoer per buggy van de parkeerplaats naar het strand.

U zult weer worden verwend met de heerlijkste hapjes die de chefs van Puente Romano bereiden met de producten van topkwaliteit van ‘de vismeester uit Rotterdam’ Schmidt Zeevis, de Raw Ice-Bar en met natuurlijk de vers aangevoerde Hollandse Nieuwe van 2019, sushi, wilde zalm, paling, kaviaar, oesters en andere lekkerneien.

De Marbella Dutch Business Club wil de dames onder de genodigden eveneens opnieuw van harte uitnodigen hun mooiste hoed op te zetten, want de dame met de mooiste outfit wordt gekozen en door Puente Romano uitgenodigd voor een geheel verzorgd weekend voor twee in het resort.

Ook dit jaar zorgt MBDC weer voor topentertainment om de genodigden de dansvloer op te bewegen. Later volgt daarover meer informatie. Vorig jaar zorgden Ger Vos en Mariska van Kolck voor een muzikaal spektakel. Klik hier voor foto’s van de Haringparty van 2018. Omdat Puente Romano toestemming heeft gegeven langer door te gaan, is er dit jaar vanaf 23 uur een bijzondere Afterparty exclusief voor de gasten en supporters.

Gouden haring

Ook dit jaar de Gouden Haring uitgereikt aan iemand die zich de afgelopen jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor de Spaans- Nederlandse betrekkingen aan de Costa del Sol.

Supporter van de Haringparty

Net als andere jaren kunt u met uw bedrijf de Haringparty steunen door supporter te worden.

MDBC

De Marbella Dutch Business Club werd in maart 2003 opgericht en heeft circa zestig mannelijke en vrouwelijke leden die woonachtig en vaak op zelfstandige basis werkzaam zijn in Andalusië. Voor een beperkt aantal Nederlandse non-executives die permanent, of semi-permanent in Zuid Spanje wonen, bestaat eveneens de mogelijkheid om lid te worden. Met uitzondering van het zomerreces in de maanden juli en augustus komen de leden eenmaal per maand bijeen. Vaak is er een interessante gastspreker. Het hoogtepunt elk jaar is de Haringparty die elk jaar in juni wordt georganiseerd bij het verschijnen van de Hollandse Nieuwe. Geïnteresseerden voor een lidmaatschap kunnen door bestaande leden worden voorgedragen. Klik hier voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk