Estepona krijgt een nieuwe boulevard

door admin
Estepona krijgt een nieuwe boulevard

Vanaf dit moment heeft het bedrijf een termijn van drie maanden om het definitieve project te presenteren van de verbetering van een van de grootste punten van aantrekkingskracht van de gemeente ten westen van Marbella. Het project betreft een oppervlakte van bijna 20.000 vierkante meter over een lengte van 2,5 kilometer. 

De betegeling, de infrastructeur, aanpassingen aan het riool, telefoon en telecommunicatielijnen en het stadsmeubilair zoals banken, verlichting en afvalbakken zullen worden vernieuwd en een moderner uiterlijk krijgen. Het huidige stadsmeubilair werd twintig jaar geleden geplaatst. Ook wordt de boulevard opnieuw ingedeeld, plekken om te zitten gewijzigd en krijgt betere signalering om het gebruik voor voetgangers te vergemakkelijken. Bovendien zullen groenzones een nieuw uiterlijk krijgen en mooier worden gemaakt.

Het totale vernieuwingsproject kost de gemeente Estepona 2,6 miljoen euro. De werkzaamheden zullen na de zomer van start gaan en ongeveer negen maanden in beslag nemen.  

Dit vind je misschien ook leuk