Man gearresteerd na schrijven Bijbelverzen op façade kathedraal Granada

door admin
Man gearresteerd na schrijven Bijbelverzen op façade kathedraal Granada

Afgelopen zondagochtend, 8 maart, ontvingen de plaatselijke alarmdiensten een melding over iemand die op dat moment teksten aan het spuiten was op een van de façades van de kathedraal van Granada. Agenten konden de man op heterdaad betrappen terwijl hij drie Bijbelse verzen op een van de façades van de kathedraal aan het schrijven was met een rode graffitispuit.

Bijbelverzen op kathedraal Granada en op gebouwen in andere gemeentes

De 36-jarige man schreef met een rode graffitispuit de teksten ‘Éxodo 20:1-6, Jeremías 10:2-16, y Corintios 10:19-22’ op de façade van de kathedraal. De man had lijsten bij zich met diverse Bijbelverzen. Op de lijsten was te zien dat verschillende verzen inmiddels al waren doorgestreept. Volgens de verdachte had hij deze verzen al elders op andere gebouwen in verschillende gemeentes in Granada gespoten.

Verdachte blijkt bekende van Spaanse politie

De lijsten en de spuitbussen die de man bij zich had zijn tijdens de arrestatie in beslag genomen. De 36-jarige man bleek een bekende van de Spaanse politie te zijn en beschikte reeds over een strafblad. Over het motief van de man is vooralsnog niets bekend.

Dit vind je misschien ook leuk