Marbella 4 Days Walking gaat niet door vanwege Covid-19

door admin
Marbella 4 Days Walking gaat niet door vanwege Covid-19

Het internationale wandelevenement dat al negen keer door Nederlanders in Spanje is georganiseerd, wordt een jaar uitgesteld tot 7, 8, 9 en 10 oktober 2021. Het belangrijkste argument voor de organisatie van de Vierdaagse vormde de gezondheid van de deelnemers en vrijwilligers. Bovendien is er een groot aantal mensen dat het nog een risico vindt om naar Spanje te vliegen en samen te komen op plekken waar veel mensen bijeen zijn. Ook de gemeente is van mening dat er nog teveel onzekerheden bestaan.

De wandelaars die zich tot en met 8 juni hebben ingeschreven voor de editie van 2020 die nu niet doorgaat, kunnen hun deelnamebewijzen, als ze dat willen, gebruiken voor de Marbella 4 Days Walking in 2021. Mochten zij dat om welke reden dan niet willen of niet kunnen op 7 tot en met 10 oktober volgend jaar, dan blijft de inschrijving zelfs geldig voor het jaar 2022.

Voor het gemak kan iedereen die dat wil zich nu alvast inschrijven voor de Vierdaagse in Marbella van 2021. Dat wordt dan de tiende en dus zeer bijzondere en feestelijke editie van het grootste wandelevenement van Spanje. Schrijf je snel in, want er is een limiet van 3.500 deelnemers.

Dit vind je misschien ook leuk