Meer weten over schotels, TV, hifi en witgoed aan de Costa del Sol?

door admin
Meer weten over schotels, TV, hifi en witgoed aan de Costa del Sol?

(Advertorial)  De taal vormt vaak een barrière, maar ook het niveau van service kan erg verschillen. Aan de Costa del Sol weten Nederlandssprekende mensen echter al jaren dat ze voor betrouwbaar advies, vakkundige installaties en een uitstekende service op het gebied van bovengenoemde zaken terecht kunnen bij Judith & Eric Blankenstein. Deze specialisten vormen al 20 jaar hét adres in Zuid-Spanje voor maatwerk rond (satelliet) televisie, audio en witgoed. 

Televisie

Wil je graag naar je favoriete Nederlandse, Vlaamse of andere programma’s blijven kijken, dan leveren Judith & Eric Blankenstein daartoe het juiste materiaal, zoals satellietontvangers, satellietschotels en kaarten voor Canaal Digitaal, TV Vlaanderen, Telesat en Sky. Naast installaties voor hun Nederlandssprekende klanten, verzorgen zij praktisch alle mogelijke combinaties van schotel en satellietontvanger voor het ontvangen van Nederlandse en buitenlandse kanalen.

Satellietontvangst

De technologie staat nooit stil. Vandaar dat er in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen zijn geweest op het gebied van de Nederlandse satellietontvangst; van analoog naar digitaal, van gigantische schotels naar zeer kleine schotels en van digitale ontvangst naar HD ontvangst. Judith & Eric blijven altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zoeken vanuit die kennis naar een perfect passende oplossing voor jouw specifieke situatie.

Eric adviseert over het formaat schotel en welke ontvanger het meest geschikt is en Judith regelt alles rond het abonnement en onderhoudt het contact met Canal Digitaal Nederland, TV Vlaanderen, SKY en Telesat. Voor een prijsopgave, die overigens kosteloos is, bezoeken zij graag je woning.

HD 

Op het gebied van satellietontvangers is er een groot aanbod. Naast het feit dat alle ontvangers inmiddels geschikt zijn voor HD, zijn er ook ontvangers op de markt waarmee je kan opnemen en tegelijkertijd een ander kanaal kunt bekijken. Hier zijn een aantal aanpassingen in uw schotel voor nodig. Vraag gerust om een vrijblijvend advies en een prijsopgave.

LCD en LED televisies

Of je nu je huis wilt omtoveren tot een bioscoop, of graag een kleine televisie nodig hebt voor in de keuken, Judith & Eric Blankenstein bieden de beste en grootste merken in LCD en LED televisies aan.

Ze zijn officieel distributeur van merken zoals Loewe, Samsung, LG, Sony, Philips en JVC.  Alle schermen zijn tegenwoordig FULL HD, waardoor je bij gebruik in combinatie van een HD satellietontvanger van een schitterende en optimale beeldkwaliteit kan genieten.

Audio

Ook op het gebied van audio zijn alle merken verkrijgbaar bij Judith en Eric. Ze zijn dé specialist aan de Costa del Sol in het installeren van audiosystemen waarmee je verschillende zones in je woning kunt bedienen. Ook leveren ze systemen die aangesloten kunnen worden op je iPod of iPad. Als specialist voor Bose in Zuid-Spanje en officieel distributeur van KEF, JBL, LG, JVC, SONY en Samsung, kunnen Judith & Erik Blankenstein altijd een passende prijsopgave maken voor al je muzikale wensen.

Witgoed

Judith & Eric Blankenstein zijn officieel distributeur van alle grote merken op het gebied van koelkasten, vrieskasten, wijnkoelers, wasmachines, drogers, vaatwassers etc. Hun leveranciers voorzien hen wekelijks van de beste aanbiedingen en ook hierin kunnen zij je adviseren. Ook onderhouden zij contact met alle technische diensten van de betreffende merken.

Werkgebied

Iedereen die aan de Costa del Sol woont (Mijas, Fuengirola, Benalmádena, Torremolinos, Málaga, Marbella, Coín, Alhaurín el Grande, Alhaurín de la Torre, Monda, Ojén, Istan, La Cala de Mijas, Calahonda, Sotogrande, Estepona, Cártama, Nerja) kan via deze contactgegevens bij Judith & Eric Blankenstein terecht.

Dit vind je misschien ook leuk