Programma bekend van 59e festival in de Grotten van Nerja

door admin
Programma bekend van 59e festival in de Grotten van Nerja

Het programma werd vorige week gepresenteerd door de burgemeester van Nerja en andere topambtenaren van de provincie Málaga en de gemeente Nerja. Onder andere Barbara Hendricks presenteert haar montage ‘The Road to Freedom’ en wordt begeleid op de piano door Mathias Algotsson. Dit optreden zal plaatshebben in de grot. 

Op 29 juni volgt er in de tuinen een optreden van het flamencogezelschap Manuel Liñán met als titel ‘Nómada’. Op 5 juli volgt er een concert van het symfonieorkets van Málaga op het Plaza de España in Nerja zelf. Dit wordt gedirigeerd door Salvador Vázquez en pianist Antonio Ortíz. Er wordt een deel uit het 5e concert van Beethoven ten gehore gebracht. 

13 juli si het de beurt aan pianist Javier Perianes in de grot. Hij speelt werk van Claude Debussy en Manuel de Falla. Op 20 juli zal saxofonist Paquito D’Rivera zijn ‘Setenta años de música mágica’ spelen. 

Meer informatie

Klik op de link voor online kaartverkoop voor de Cueva de Nerja en voor de website van de Grotten van Nerja. En lees ook de uitgebreide informatie over de ontdekking van de grot van Nerja en wat er zoal te zien is op de reis- en cultuurgids over Spanje MeerSpanje.nl.

Dit vind je misschien ook leuk