Enrique Iglesias uitgeroepen tot Billboard’s Top Latin Artist of All Time

door admin
Enrique Iglesias uitgeroepen tot Billboard's Top Latin Artist of All Time

In tegenstelling tot de meeste andere uitreikingen van de afgelopen maanden, was er bij deze jaarlijkse ceremonie publiek aanwezig. Uiteraard droegen de aanwezigen wel allemaal een mondkapje en werden de nodige coronamaatregelen in acht genomen. De uitreiking vond plaats in het BB&T Center in Sunrice, Florida.

Rapper Pitbull mocht de prijs aan de Spaanse zanger overhandigen. Enrique begon zijn speech in het Spaans en vervolgde hem in het Engels. Omdat hij geen toespraak had voorbereid, sprak hij recht uit zijn hart en bedankte zijn fans.

De zanger, die tijdens zijn carrière al meer dan 180 miljoen albums heeft verkocht, heeft naast 47 Billboard Latin Music Awards nog veel meer onderscheidingen in ontvangst mogen nemen, waaronder Grammy Awards, MTV Awards, ALMA Awards, Premios Juventud, Lo Nuestro Awards en World Music Awards.

Enrique, zoon van de eveneens wereldberoemde zanger Julio Iglesias, werd bekend met liedjes als Hero, Bailamos, The ping pong song, Tired of being sorry, El Perdón en Si tú te vas.

Dit vind je misschien ook leuk