Huis Michael Douglas op Mallorca staat te koop

door admin
Huis Michael Douglas op Mallorca staat te koop

De Amerikaanse filmster is al sinds 1989 een van de beroemdste huizenbezitters op de Balearen. Dat jaar kocht hij het plot met vijf appartementen, een loft en twee kleine woningen samen met zijn ex-vrouw Diandra Lucker. Het stel ging al in 2000 uit elkaar, maar besloot de woning op Mallorca aan te houden en te verdelen. Een half jaar was het voor Douglas en een half jaar voor Lucker. 

Na een rumoerige periode, waarover Douglas uitgebreid vertelt in de Britse krant The Guardian, heeft hij samen met zijn huidige vrouw, Catherine Zeta Jones besloten het huis te verkopen. De acteur overwon keelkanker, zijn vrouw ontdekte dat ze aan een bipolaire stoornis leidt en Douglas’ zoon Cameron zit een gevangenisstraf uit van 10 jaar wegens het smokkelen en dealen van drugs.  

50 Miljoen euro

Op de website van Sotheby’s International Realty staat de prijs op aanvraag. El País weet te melden dat er voor het hele grondstuk van 1 miljoen vierkante meter en een bebouwd oppervlak van 1.000 vierkante meter ruim 50 miljoen euro neergelegd moet worden.

Dan beschik je ook wel over 5 verschillende appartementen met 10 slaapkamers, 11 badkamers, een loft, en twee kleine woningen waar 20 personen terecht kunnen. Daarnaast is er een grote fitnessruimte, een bioscoop, een buitenkeuken en een wijnkelder. Het uitzicht op zee is vanzelfsprekend spectaculair en dat op de Sierra Tramuntana (werelderfgoed) nog spectaculairder. 

Dit vind je misschien ook leuk