Beroemde gasten bij laatste concert U2 in Barcelona

door admin
Beroemde gasten bij laatste concert U2 in Barcelona

Het was het laatste concert van vier in de Innocence en Experience Tour 2015 dat de groep met leadsinger Bono gaf in de Catalaanse hoofdstad in muziekpaleis Sant Jordi. Pé en Javier waren niet de enige beroemde gasten. Ook de Spaanse koningin Letizia was met een aantal vriendinnen naar Barcelona afgereisd om het concert bij te wonen. Ze kwam net terug uit Duitsland waar ze een expositie van de Spaanse kunstenaar Zubarán had geopend. De band plaatste het nieuws dat de koningin te gast was op de Twitter-account.

Hier verscheen later ook een foto van het acteurskoppel. Penélope was verkleed als Bunny met een hoogblonde pruik en konijnenoren en Bardem droeg een glitterhoedje en een turkooizen stola van veren. Het stel klom op een gegeven moment op het podium om daar uitgelaten mee te dansen met de bendeleden. Penélope Cruz kent leadzanger Bono goed van diverse goede doelen waar ze zich allebei voor inzetten.

De concerten van de popgroep in Barcelona waren volledig uitverkocht. De beroemde gasten waren ook van de partij op het diner na het concert in het restaurant Bocagrande, waarna een afterparty volgde in cocktailbar Bocachica in dezelfde gelegenheid.

Dit vind je misschien ook leuk