Multi-culti Feria in Fuengirola is weer begonnen

door admin
Multi-culti Feria in Fuengirola is weer begonnen

Van de 130 geregistreerde nationaliteiten zijn er 30 vertegenwoordigd in de casetas en op het feria-terrein in het centrum van de stad. Het is net als een ‘gewone’ feria: veel feest, muziek, eten, drinken en kermis, maar dan met een folkloristisch tintje. 

Multi-cultureel eten

Elk land dat meedoet serveert zijn eigen, typische gerechten, drankjes en biedt muziek en dansevents aan die passen bij de herkomst. Het vormt elk jaar opnieuw een kleurrijk en interessant geheel, waar je de gelegenheid hebt om echte Havaianas-slippers te kopen en te genieten van een capoeira-voorstelling in de Braziliaanse caseta, een Argentijnse asada tot je te  nemen of proeft van mierzoete Marokkaanse ‘dulces’. 

Welke landen

De landen die dit jaar vertegenwoordigd zijn: Dominicaanse Republiek, Paraguay, Cuba, Brazilië Australië, Venezuela, Griekenland, Bulgarije, Mexico, Duitsland, Argentinië, Colombia, Hawai, Turkije, België, Italië, Castilla y León, India, Canarische Eilanden, Spanje, Andalusië, Egypte, Peru, Thailand, Marokko, Ierland, Verenigde Staten, Finland, Jamaica, Asturias en Uruguay.

De Feria de los Pueblos duurt tot en met maandag 1 mei (nationale vrije dag in Spanje) en is geopend van 12 uur ’s middags tot 4 uur ’s nachts. 

Dit vind je misschien ook leuk