Especial Life nummer 19 ligt weer klaar

door admin
Especial Life nummer 19 ligt weer klaar

Het gaat hier om de zuidelijke kust van Nerja tot aan Estepona. Op verschillende distributiepunten (die je hier kunt bekijken) ligt het blad en kun je het GRATIS ophalen. Sinds kort kun je ook abonnee worden. Dan wordt het blad lekker gemakkelijk in je brievenbus afgeleverd. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op Especial Life. 

Ben je niet in de gelegenheid om een blad op te halen dan kun je het helemaal online lezen. Je leest in dit nummer bijvoorbeeld over de uitdaging waar Spanje voor staat met betrekking tot het terugdringen van de afvalberg en wat er op dit vlak allemaal al gedaan wordt. In een interview met Martijn Baay krijg je meer inzicht in de nieuwe generatie expats, ofwel de kinderen van expats die zijn opgegroeid aan de Costa del Sol.

In diverse columns lees je meer over afslanken, een schattige kitten in huis, schoonheid of de kinderkamer. Heb je inspiratie nodig voor een dagje uit aan de kust, sla dan vooral het artikel Have fun with Buggy Fun Marbella niet over. 

Yves Sire Jacob, een bekende Belg aan de kust, geeft meer inzicht in de verhoudingen tussen Nederlanders en Belgen aan de kust. Beroepsmatig zoekt hij altijd naar samenwerking tussen de ondernemers uit de verschillende landen. Zo ook met de komende Home Fair Costa del Sol die van 27 tot en met 29 oktober weer plaatsvindt. 

Wil je graag Málaga eens bezoeken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Lees dan de 8 tips op pagina 30 en wellicht biedt dat inspiratie!

Natuurlijk is er in dit nummer ook weer aandacht voor fiscale en juridische zaken en voor een wandeling in de buurt. Ditmaal wordt de top van de Sierra de Mijas beklommen. 

Aan heerlijke en mooie autochtone producten uit Málaga geen gebrek en dat toont Susanna Verboon weer aan in een nieuw artikel over de regionale gastronomie. Ditmaal over de Milenario tafelolijf. 

En, natuurlijk nog veel meer. Het volgende nummer van Especial Life (nummer 20) zal begin november weer worden verdeeld bij alle distributiepunten. Kijk voor meer informatie en regionaal nieuws ook eens op de website, schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg Especial Life op Facebook

Dit vind je misschien ook leuk