Reizen zonder bagage en toch al je koffers tijdig op je bestemming?

door admin
Reizen zonder bagage en toch al je koffers tijdig op je bestemming?

Menigeen kijkt alleen niet uit naar de reis zelf, het onderweg zijn en sjouwen met alle bagage, het wachten bij de incheckbalie, het vliegen of het rijden in een overvolle auto. Toch is er een eenvoudige en voordelige manier om je reis gemakkelijker te maken als je geen zin hebt om zware koffers te tillen of te moeten wachten op je bagage. Het kan ook zijn dat je om gezondheidsredenen moeite hebt met het tillen van zware koffers. In alle bovenstaande gevallen is Bagagekoerier.nl je oplossing! Zij nemen het vervoer van je bagage van je over! Als je Bagagekoerier.nl je bagage laat versturen naar je vakantieadres en weer naar huis, bespaar je tijd én geld. Bagagekoerier levert ook golftassen, wakeboards of andere bijzondere bagage voor je af in je hotel, appartement of vakantiehuis.

Hoe werkt Bagagekoerier.nl?

Het reizen zonder bagage werkt als volgt: Je geeft aan wanneer je de bagage op de gewenste bestemming wilt hebben en om hoeveel bagage het gaat. Bagagekoerier.nl laat je weten wanneer de bagage bij je thuis wordt opgehaald om het op de gewenste datum op je vakantieadres af te kunnen leveren. De chauffeur van Bagagekoerier.nl haalt je bagage op het afgesproken tijdstip bij je thuis op (meestal zo’n drie tot vier dagen voor vertrek) en levert deze voordat je daar arriveert af en zorgt uiteraard ook voor de terugreis. Je geeft bij Bagagekoerier aan wanneer je weer vertrekt en zij zorgen voor de bagage en leveren je koffers snel weer bij je thuis af.

Voordelen van Bagagekoerier.nl

Door Bagagekoerier.nl de zorg en het vervoer van je bagage over te laten nemen, voorkom je dat je met koffers moet slepen onderweg naar het vliegveld, je vermijdt een lange rij bij het inchecken op de luchthaven en bij aankomst hoef je niet op je koffers te wachten. Ga je met de auto? Je hebt dan geen imperiaal of fietsenrek meer nodig en zit niet urenlang in een overvolle auto.

Een ander voordeel is dat je geen rekening hoeft te houden met de hoeveelheid en grootte van de bagage die je hebt als je op je bestemming een auto wilt huren. Je kunt eindelijk kiezen voor die stoere cabrio of voor gewoon een kleiner en voordeliger model.

Mochten er problemen zijn op de luchthaven, zoals in augustus het geval was met de stroomstoring op Schiphol of als gevolg van weer een of andere staking bij een luchtvaartmaatschappij, hoef je je ook geen zorgen meer over je koffers te maken. Dit geldt zeker voor als je onderweg een of meerdere transfers hebt. Wereldwijd raken dagelijks tussen 65.000 en 90.000 koffers kwijt. In vijftig procent van de gevallen komt dit door vluchten met een transfer. Met bagagekoerier voorkom je dat de jouwe daar tussen zit!

Reactie van tevreden gebruikers

“Al meerdere malen heb ik bagage door dit bedrijf naar het vakantieadres laten sturen. Dat is uitstekend bevallen! De bagage is keurig op tijd door de koerier bij de receptie van het hotel afgeleverd en weer opgehaald. Ik vind het versturen van de bagage heel relaxed. Geen gesleep met koffers en golftassen om ze dan bij aankomst op de bestemming in een kleine huurauto te moeten proppen. En bij vertraging van de vlucht kan je later naar het vliegveld omdat je geen bagage moet inchecken. Dus eigenlijk heeft het alleen maar voordelen. Ik kan het iedereen aanraden!”

“Ik ben supertevreden over de bagagekoerier! Heb in een beginstadium kennis mogen maken met deze service en kan niet anders zeggen dat alles top is geregeld. In ons geval betrof het onze fietsen die naar en van ons vakantie-adres zijn vervoerd. Het contact met zowel het kantoor als de koerier was erg persoonlijk en professioneel, er werd fijn meegedacht. Ik kan bagagekoerier echt aanbevelen. Het levert veel rust op tijdens de reis!”

Meer weten? Kijk snel op www.bagagekoerier.nl

Dit vind je misschien ook leuk