Welke Spanje makelaars presenteren zich op de Second Home Beurs in Utrecht?

door admin
Welke Spanje makelaars presenteren zich op de Second Home Beurs in Utrecht?

Of je nu zelf vakantie wilt vieren in jouw eigen droomhuis of wanneer je vooral een investering zoekt in vastgoed met een gegarandeerd rendement, de allereerste stap is je wensen zo goed en helder mogelijk op een rijtje te krijgen, zodat je eenvoudiger door het grote aanbod kunt navigeren. Iets is pas te vinden als je weet wat je zoekt. 

De tweede stap is raad te vragen aan experts. Deskundigen die alle ins en outs kennen van het land en/of de streek van je keuze en over wat je daar zoal te wachten kan staan op het gebied van woongenot én op juridisch, administratief en fiscaal vlak. Elk land kent andere regels die, zeker in een groot land als Spanje, zelfs per regio flink kunnen verschillen.

Op de Second Home Beurs kun je je laten inspireren door informatie over tienduizenden vakantiewoningen in Spanje. De vele aanwezige Spanje-experts – met jarenlange ervaring op de de lokale woningmarkten en met de lokale en regionale regelgeving – informeren je en helpen je maar al te graag met persoonlijk advies bij het vervullen van jouw droom. Dit doen ze vanuit hun stands of tijdens de gratis toegankelijke seminars, waar je onder andere meer kunt horen over de belastingheffing over je tweede woning in Spanje, hoe je het beste je tweede huis in Spanje kunt financieren of verhuren en over de invloed van interieur en concepten op het rendement van de verhuur van je Spaanse vakantiehuis.

Exposanten Second Home Beurs Spanje

Alle expertise over een huis kopen in Spanje staat van 4 tot 6 oktober onder één dak in de Utrechtse Jaarbeurs. Met het volgende overzicht kun je je vast oriënteren of bepalen waar je zeker langs wilt gaan.

Makelaars alle populaire Spaanse kusten – heel Spanje

CasaLasDunas.com: ‘We zijn een familiebedrijf met een geweldig dynamisch team van internationale medewerkers en we beschikken over een eigen gestoría en verhuurafdeling. We zijn al ruim twintig jaar actief aan de gehele Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol als makelaar/projectontwikkelaar en met eigen verhuurorganisatie. Naast alle nieuwbouwprojecten bieden wij tevens een groot aanbod van bestaande woningen.’

SpaanseDroomhuizen.com helpt je in het Nederlands bij het vinden van je droomhuis in Spanje aan elke kust van keuze. Het team zoekt en vindt via het betrouwbare partnernetwerk de villa of het appartement dat voldoet aan al je wensen en begeleidt je tijdens het gehele aankoopproces en zelfs daarna, zodat je zorgeloos kunt genieten na het kopen van je huis in Spanje.  

DMInvest.eu wordt al 10 jaar gerund door Dieter Mattelin en Eva Follet die vanuit hun passie voor Spanje en vastgoed kandidaat-kopers begeleiden bij de aankoop van hun droomwoning in Spanje. Dit doen ze vanuit twee kantoren in België (Keerbergen en Harelbeke) en twee kantoren in Spanje (Costa Blanca en Costa del Sol). Ze organiseren regelmatig infodagen voor wie zich vast wil oriënteren. 

MHG-advies.nl kan je met een groot Spanje-aanbod begeleiden op de route naar je droomhuis onder de Spaanse zon. Dit bedrijf ziet het als haar taak er ¡voor te zorgen, dat de aankoop van een woning in het buitenland voor jou een plezierige ervaring wordt. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op de medewerkers en hoef je je als koper geen zorgen te maken over bouwkundige vraagstukken, rechtsverantwoordelijkheden of lokale regelgeving. 

Droomcasas.nl is een Nederlands-Spaanse organisatie met een kantoor in Nederland en op Mallorca die met een uitgebreid aanbod klanten uit Nederland en België helpt met het vinden van een woning op de Balearen (Mallorca, Ibiza, Menorca) en aan de Costa Blanca en de Costa del Sol. Droomcasas biedt begeleiding in het koopproces zowel in Nederland als tijdens het bezoek aan Spanje.

Azull.be is een ervaren vastgoedmakelaar geregistreerd in België en Spanje. Het enthousiaste team geeft eerlijk en correct advies met een ‘all inclusive’ dienstverlening vanuit een gedegen kennis van de plaatselijke wetgeving, gebruiken en gewoonten. Ook na aankoop kunnen klanten altijd bij Azull.be terecht.

SpanjeSpecials.com is uw Nederlandse en Belgische makelaar voor de Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. Professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service kenmerken hun dienstverlening. Als je op zoek bent naar een tweede woning in Spanje kan Spanje Specials je vrijblijvend informeren en behoeden voor eventueel aanwezige valkuilen en je droom realiseren.  

SolSpainGroup.com heeft een uitgebreid aanbod aan woningen en meer dan 16 jaar ervaring in de verkoop van vastgoed aan de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa Almería en Costa del Sol. Je kunt een bezichtigingsreis boeken of deelnemen aan één van hun seminaries of open-huis-dagen. SolSpainGroup is lid van de AIPP (Association of International Property Professionals) en CEPI (European Association of Property Professions).

Makelaars Costa Blanca, Costa Cálida en Oost-Spanje

Droomhuisspanje.nl is een Nederlandse/Belgische makelaar voor de Costa Blanca Zuid en de Costa Cálida. De dienstverlening van dit hardwerkend familiebedrijf wordt gekenmerkt door professioneel advies, maatwerk, passie en een toegewijde service. ‘Door goed te luisteren naar onze klanten zijn wij er tot nu toe altijd in geslaagd om voor elke klant het perfecte droomhuis te vinden.’

OrangeVillas.com zorgt voor de volledige afwikkeling bij de aankoop van een woning aan de Costa Blanca. Het kantoor beschikt over een gekwalificeerd, professioneel team met ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector en in nieuwbouw aan de Costa Blanca met Moraira als specialisatie. Het bedrijf is lid van verschillende nationale en internationale beroepsorganisaties met hun bindende regelgeving en gedragscode.

GoGoEstates.com is sinds 2001 als erkend vastgoedmakelaar gevestigd in Zuidoost-Spanje met kantoren in Aguilas, Cabo Roig en Moraira. Het bedrijf vormt je Nederlandstalig aanspreekpunt en levert volledige begeleiding van A tot Z bij de aankoop van jouw droomhuis tussen Valencia tot het noorden van Almería en na de aankoop met een verhuurservice en sleutelbeheer.

MedlandSpanje.nl heeft de Costa Blanca en Costa Cálida als werkgebied. Met dit makelaarskantoor vind je alleen huizen die aan de hoogste normen inzake kwaliteit en ontwerp voldoen en op toplocaties staan. Het professionele team van Medland Spain heeft jarenlange ervaring en is zich ervan bewust dat de bouwkwaliteit, de zee, golfvoorzieningen, dienstverlening en een mooi uitzicht belangrijk zijn bij de keuze van het ideale huis in Spanje.

PuurSpanje.nl is als compact familiebedrijf al meer dan 10 jaar lang de specialist op het gebied van vastgoed aan de Costa Cálida Noord en Costa Blanca Zuid in Spanje. Met hart en ziel zet het team zich in om uw dromen waar te maken. Twee zaken staan daarbij centraal: een persoonlijke service en tevreden klanten.

IPMSpain.com (International Property Management) heeft al meer dan 20 jaar ervaring en 4.000 tevreden klanten in Spanje. Of je nu een bestaand huis wilt kopen of zelf wilt laten bouwen op verschillende plaatsen aan de Costa Blanca, IPM Spain helpt je daarbij in je eigen taal, deelt haar kennis over eventuele twijfels die je hebt over een nieuw gebied. Elke vraag die je hebt is welkom.

AuraSpain.com is een bouw- en vastgoedbedrijf gespecialiseerd in het bouwen en verkopen van exclusieve woningen en grondstukken op de beste locaties in Spanje. Of je nu een bijzondere woning wilt laten bouwen of een geschikte villa zoekt om een luxueuze levensstijl in Spanje mogelijk te maken, bij AuraSpain.com zit je goed.

RoSpain.com: RO Spain Real Estate is sinds 2005 gespecialiseerd in de bouw, ontwikkeling en verkoop van vastgoed in Spanje en heeft meer dan 165 projecten en woningen rechtstreeks van ontwikkelaars en banken aan de Costa Blanca en Costa Cálida in de portefeuille. De laagste prijs voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw wordt gegarandeerd door de rechtstreekse samenwerking met de verkopende partijen.  

Makelaars Costa del Sol en Zuid-Spanje

VillaNovaSpain.com Villa Nova Real Estate is al meer dan 15 jaar actief in Andalusië en de Costa del Sol. Vele klanten, kopers en verkopers afkomstig uit Nederland, België en andere Europese landen hebben dit kantoor gevonden en er met veel plezier mee samengewerkt. Via de professionele dienstverlening en kennis van de markt helpt Villa Nova Spain je bij het vinden van uw appartement, villa of finca in Andalusië. Na aankoop blijf je met alle vragen en kwesties bij Villa Nova terecht kunnen.

HiHomesSpanje.nl is een Nederlands bedrijf met een kantoor in Nederland én Spanje. Zo kunt je je zich vóór je het vliegtuig neemt vast oriënteren over het aankoopproces en vast veel woningen en projecten zien. De vennoot in Spanje laat je dan de objecten van keuze in het echt zien. Het werkterrein is van Málaga tot voorbij Estepona met specialistatie Marbella, Puerto Banus, Benahavis, Estepona en de New Golden Mile.

EHMarbella.com (Excellent Housing Marbella) is een gediplomeerde professionele makelaarsorganisatie met 10 jaar ervaring aan de Costa del Sol en gespecialiseerd in verkoop, marketing en verhuur van exclusieve appartementen in de Marbella-regio. Dit bedrijf onderscheidt zich met een persoonlijke benadering en een op maat gesneden dienstverlening.

Megens Real Estate: is een al 14 jaar in Marbella gevestigde makelaar met Nederlandse achtergrond die verkopende en kopende klanten, ongeacht hun woonplaats, bedient met een uiterst persoonlijke en transparante service en aftersales. Megens Real Estate werkt samen met gerenommeerde financiële adviseurs.

MarbellaSpecialHomes.com is een Belgische immobiliën- en Nederlandstalige vastgoedmakelaar in Marbella met meer dan 15 jaar ervaring die haar klanten een professionele en een exclusieve persoonlijke service garandeert. Je kunt het team zowel in België als in Spanje aanspreken over de uitgebreide database van hoog-kwalitatieve woningen, appartementen en handelspanden (zowel huur als koop) in Marbella en omgeving, alsook nieuwbouwprojecten.

SLGProperty.com streeft ernaar je de allerbeste service te verlenen ongeacht welk type woning u zoekt. Het ervaren en professionele team doet hun uiterste best om jouw droomhuis aan de Costa del Sol te vinden en heeft dan ook een zeer uitgebreid aanbod van alle typen woningen aan de Zuid-Spaanse kust.

Spanje Hypotheek

MásMás.eu Spanje Hypotheken helpt mensen aan financiering van Spaans vastgoed. Het team doet dit met persoonlijk en deskundig advies vanuit Nederland waar en wanneer je dat wilt, zowel thuis als op locatie. Het advies is volledig afgestemd op jouw wensen en doelen met de beste tarieven en condities zodat je volledig wordt ontzorgd en dat in je eigen taal.

Agenda Second Home Beurs 2019 – 2020

4 – 6 oktober 2019  – Jaarbeurs Utrecht

11 – 13 oktober 2019 – Flanders Expo Gent

25 – 26 januari 2020 – Mecc Maastricht

7 – 9 februari 2020 – Flanders Expo Gent

13 – 15 maart 2020 – Jaarbeurs Utrecht

Dit vind je misschien ook leuk