Meer weten over cultuurverschillen tussen Spanje en Nederland?

door admin
Meer weten over cultuurverschillen tussen Spanje en Nederland?

Dit komt zowel de relatie als het resultaat van je samenwerking ten goede. Tijdens de volgende Spanjeborrel op 25 september aanstaande zal organisatiepsychologe Anke Verbruggen, gespecialiseerd in cultuurverschillen tussen Spanje en Nederland, op interactieve wijze inzicht geven in de grootste verschillen tussen Nederlanders en Spanjaarden op de werkvloer.

Programma

17:00u. Ontvangst met een glas Cava

17:30u. Presentatie Anke Verbruggen

18:30u. Vrij netwerken

20:00u. Afsluiting met tombola

20:30u. Einde

Locatie

De Spanjeborrel wordt gehouden op de eigen locatie van Mestiza in de voormalige pastorie van de O.L.V. Geboorte kerk in Halfweg. De pastorie werkt intensief samen met diverse kunstenaars, die ook in het pand exposeren. De bereikbaarheid per openbaar vervoer (met station Zwanenburg-Halfweg op loopafstand) is uitstekend en het parkeren op het eigen terrein is gratis. Het adres: Mestiza, Dr. Schaepmanstraat 9, 1165 GP te Halfweg. De bijeenkomst kost 30 euro per persoon. Dit is inclusief eten, drinken en organisatiekosten. Je kunt je hier aanmelden.

Over Anke Verbruggen

Anke werkt voor Carv Company en is an open minded, empatische en pragmatische organisatiepsycholoog die mensen inspireert om het beste in zichzelf naar boven te halen. In het verleden werkte zij als organisatiepsycholoog bij Logica, was zij leraar Psychologie & begeleider bij de Universiteit van Utrecht en heeft zij career en lifecoaching verzorgd aan expats in Madrid, waar zij ook twee jaar woonde.

CarvCompany is een energiek en persoonlijk organisatieadviesbureau dat organisaties begeleidt en adviseert op het gebied van Strategisch Talent & Capaciteit Management (ST&CM). Carv stimuleert organisaties om de mens centraal te stellen, zodat ze succesvoller worden en meer winst behalen. Dit gebeurt op basis van de bedrijfsfilosofie MOOI© (Mens Omgeving Oog Innovatief. De Mens wordt centraal gesteld, het bedrijf moet Open zijn naar de omgeving, Oog hebben voor het grote geheel en Innovatief en creatief te werk gaan.

Over Spanjeborrel

De Spanjeborrel is een netwerkbijeenkomst voor mensen en organisaties van Nederlandse en Spaanse origine die zich beroepsmatig focussen op een van deze twee landen. Zes maal per jaar wordt er een Spanjeborrel georganiseerd op verschillende locaties in Nederland. Bij iedere bijeenkomst bieden wij één of meerdere interessante sprekers die presentaties geven over de actualiteiten, persoonlijke ontwikkeling of gericht op het ondernemen in Spanje en Nederland. Elke bijeenkomst is er voldoende gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemden.

Dit vind je misschien ook leuk