Ikea pioniert met een nieuwe vorm van verkoop in Pamplona

door admin
Ikea pioniert met een nieuwe vorm van verkoop in Pamplona

Klanten bestellen hun producten in de online winkel. Plaatsen een order per e-mail en halen hun aankopen op en betalen deze bij het pick-up centrum. Het nieuwe centrum staat op zichzelf in een regio waar de Zweedse meubelgigant nog geen winkels heeft. Zodoende boort men een hele nieuwe markt aan.

Het ophaalpunt in Pamplona is sinds dinsdag geopend. Het bestaat uit een groot magazijn en een ruimte met een kleine selectie van de producten die klanten daar zelf offline kunnen aanschaffen.

Nieuw aan dit ophaalpunt is, anders dan in de centra op de Balearische Eilanden en de Canarische Eilanden en andere plekken op de wereld, dat in Pamplona personeel aanwezig is dat de klant kan helpen ter plekke spullen te bestellen en kopen.

Ikea Spanje heeft als doel om voor 80 procent van de Spaanse huishoudens een Ikea vestiging te hebben binnen een uur rijden. Daarnaast wil het bedrijf dat alle consumenten in Spanje toegang hebben tot het aanbod van Ikea-producten en diensten via (online) verkoop op afstand.

Dit vind je misschien ook leuk