Op zoek naar een vakantiehuis in Andalusië?

door admin
Op zoek naar een vakantiehuis in Andalusië?

Omdat het in het binnenland zomers erg warm kan zijn, beschikt elk vakantiehuis in de provincie Jaén over een privézwembad. Het huis in de Alpujarras-streek in de provincie Granada heeft een gemeenschappelijk zwembad. Zo is een verblijf in een van deze huizen uitermate geschikt voor wie op zoek is naar rust, natuur, zon en privacy. De ligging van de vakantiehuizen in Andalusië is perfect voor uitstapjes naar de stuk voor stuk bezienswaardige steden Sevilla, Granada, Córdoba, Málaga en Ronda. Blijf je liever dichterbij, dan zijn er verschillende authentieke witte dorpjes te bezoeken, die blinken in de zon tegen het bergachtige, met olijfbomen gevulde landschap.

Strand en wandelen

Ga je graag ook een dagje naar het strand, dan liggen de kustplaatsen Salobreña, Almuñecar en Nerja (met de wereldberoemde grotten van Nerja) op een sympathieke afstand rijden. Maar ook wandelaars kunnen er hun hart ophalen. Herman en Angela weten alle routes in de buurt en hebben zelfs zelf enkele mooie wandelingen uitgezet. Sommige daarvan beginnen bij de vakantiehuizen. Ook organiseren ze leuke excursies voor het hele gezin, want aan kleine en grotere kinderen is ook gedacht.

Kun je om welke reden dan ook niet zonder je mobiele telefoon of je tablet, geen probleem. Elk vakantiehuis beschikt over een gratis, draadloze internetverbinding.

Eigen karakter

De vakantiehuizen hebben allemaal een eigen karakter, dat terugkomt in de naam. Zo kun je kiezen uit vakantiehuis De Beek, Salamander, Ritas Chalet, Boerderij de Molen, De Toren, Zon en Uitzicht of het Erf. Wil je meer weten over de kenmerken per huis, kijk dan even op de website. Hier kun je foto’s en video’s over elk afzonderlijk vakantiehuis bekijken en vind je eveneens een overzicht van de prijzen en de huurvoorwaarden. In het gastenboek lees je wat eerdere huurders ervan vonden.

Onvergetelijke vakantie

Herman en Angela hebben maar één doel: dat uw vakantie onvergetelijk wordt en ze doen er dan ook alles aan om daaraan bij te dragen. Op hun website vind je veel informatie over plaatsen in de buurt, over niet te missen bezienswaardigheden, over wandelroutes, excursies en andere bijzondere trips die zeker geen bestemming vormen voor massatoerisme.

Andalusië

Andalusië is een gewilde bestemming voor wie zijn vakantie in Spanje wil doorbrengen. Met gemiddeld meer dan 300 dagen zon is het Zuid-Spaanse klimaat heerlijk. De regio is zeer gevarieerd en biedt alles van cultuur, natuur, bergen, prachtige steden en zelfs een woestijn.

Dit vind je misschien ook leuk