Nederlandse sieradenontwerpers exposeren in Madrid

door admin
Nederlandse sieradenontwerpers exposeren in Madrid

De expositie is samengesteld door de Argentijnse textiel en sieradenontwerper Luis Acosta die in 1988 afstudeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam, hij woont en werkt in Utrecht.

Lalabeyou

Lalabeyou is het atelier en de sieradengalerie van kunstenares Laura Gonzalez Sanz. De galerie is gelegen in de Madrileense wijk Chueca. Er zijn regelmatig tentoonstellingen te bezichtigen en drie keer per jaar gaat er een cursus sieraden ontwerpen van start.

Más que zuecos y tulipanes

In de tentoonstelling ‘Más que zuecos y tulipanes’ (meer dan klompen en tulpen) zijn sieraden te bezichtigen van uiteenlopende vormen en gekozen materialen. De Nederlandse ontwerpers die hun werk tentoonstellen zijn Arianne van der Gaag, Birgit Laken, Charlotte Molenaar, Dieuwke Raats, Eva Van Kempen, Francisca Henneman, Gemma Frowijn, Ina Hascher, Iris Weyer, Jacquelien Sluis, Jeanet Metselaar, Karin Kortenhorst, Linda Ezerman, Machteld van Joolingen, Maja Houtman, Margo Nelissen, Marjo van den Bekerom, Michela Mazzeo Timmer Privato, Miriam Verbeek en Sylvia Blickman.

In het voorjaar van 2016 zal de expositie ook in Barcelona te zien zijn. (Galería Lalabeyou, Travesía de Belén, 2 in Madrid. Geopend van 10:00 tot 14:00 en van 17:00 tot 21:00.

Dit vind je misschien ook leuk