Regisseur Julio Medem te gast op Amsterdam Spanish Film Festival

door admin
Regisseur Julio Medem te gast op Amsterdam Spanish Film Festival

Op vrijdag 27 mei is zijn nieuwste film MA MA te zien om 21:30 uur in Pathe Tuschinski. Na afloop beantwoordt Medem samen met hoofrolspeler Asier Etxeandia vragen uit het publiek. De avond wordt afgesloten met gratis Spaanse wijn, Ibérico ham en tapas voor alle bezoekers.

Over MA MA

Magda (Penélope Cruz) komt erachter dat ze ongeneeslijk ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft. Ze besluit om volop te leven deze laatste tijd en probeert zoveel mogelijk te genieten. Dat brengt haar familie en naaste vrienden in de meest onverwachte situaties. MA MA is ode aan de complexiteit van de menselijke relaties en emoties. MA MA wordt door distributeur Cinéart dit najaar uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

Over het Amsterdam Spanish Film Festival

Van spannende thrillers tot onderhoudende komedies, drama en actiefilms: met 14 films en 8 korte films vertoont het Amsterdam Spanish Film Festival 6 dagen lang het beste van de Spaanse cinema. Het festival opent met LA NOVIA (The Bride), een bewerking van het toneelstuk ‘Bloedbruiloft’ van Federico García Lorca. Hoofdrolspelers Asier Etxeandia en Inma Cuesta (JULIETTA) zijn hierbij aanwezig.

Dit vind je misschien ook leuk