Op zoek naar een koop- of huurwoning in Spanje?

door admin
Op zoek naar een koop- of huurwoning in Spanje?

Wie echter (nog) niet in de gelegenheid is om naar Spanje af te reizen, kan het team van experts van dit makelaars- en verhuurbedrijf ook ontmoeten op andere plekken en in andere situaties. Zoals op de beurs. Diverse keren per jaar worden er in Nederland en in België beurzzen georganiseerd voor mensen die hun eigen stek in Spanje wensen te bezitten. Of dit nu is als vakantieadres, om te overwinteren, ter verhuren als extra  bron van inkomsten of misschien wel om definitief te emigreren naar Spanje maakt niet uit. Voor ieder op elke beurs wat wils.

De bekendste beurs op het gebied van wonen in Spanje en waar het team van CasaLasDunas aanwezig zal zijn, is de Second Home Beurs in Utrecht en in Brussel in voor- en najaar. Op deze beurzen komt alle informatie aan bod die het zoeken en het vinden van een tweede woning in Spanje komt kijken. De beurzen vormen de ideale gelegenheid om advies afgestemd op uw persoonlijke situatie en op uw wensenprofiel in te winnen bij de experts van CasaLasDunas.

In een vrijblijvend en oriënterend gesprek met iemand met verstand van zaken in het land van uw keuze komen allerlei zaken aan bod, waaraan u moet denken of waar u zelf in eerste instantie nog geen rekening mee had gehouden. Op elke beurs waar CasaLasDunas aanwezig is, kunt u gratis onze stand bezoeken. Hier kunt u uw wensenprofiel achterlaten, zodat wij u suggesties voor woningen of appartementen kunnen doorsturen die daar precies aan voldoen. Vervolginformatie over een eventuele specifieke woning wordt eveneens geheel vrijblijvend toegestuurd. Op basis daarvan kunt u altijd beslissen of u zelf naar Spanje komt om de geselecteerde woningen te gaan bekijken onder de deskundige begeleiding van deze betrouwbare vastgoedmakelaar.

De jarenlange positieve ervaring van CasaLasDunas met de diverse beurzen blijkt deels uit het feit dat klanten die al een huis via hen hebben gekocht nog steeds een bezoek brengen aan hun stand. Gewoon, om elkaar nog even te zien, wat bij te praten of om ons iets specifieks te vragen. Soms nemen ze vrienden of kennissen mee die ook het besluit hebben genomen een woning in Spanje te kopen en stellen hen aan de medewerkers van CasaLasDunas voor. En vanzelfsprekend kunnen klanten die eerder al een woning bij ons kochten altijd nog bij ons terecht met vragen over aan wonen in Spanje gerelateerde zaken.

Naast specifieke informatie over het kopen van een huis zijn er tal van exposanten die specifieke informatie over Spanje aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan het Spaans Verkeersbureau, diverse magazines over Spanje en andere bedrijven die je van een context kunnen voorzien voor je beslissingsproces. Tijdens seminars krijgt u als bezoeker van de beurs achtergrondinformatie over zaken als juridische of fiscale aspecten van de aankoop van een tweede woning in het buitenland.

CasaLasDunas heeft nu een eigen gratis magazine!

Om haar (potentiële) klanten nu nog beter van dienst te kunnen zijn heeft CasaLasDunas nu haar eigen glossy magazine uitgebracht. U bent bij deze uitgenodigd om bij de stand op een van de hieronder genoemde beurzen een eigen exemplaar op te halen. In het magazine met als toepasselijke titel CasaLasDunas in Spanje staat uitgebreide informatie over alles wat met wonen in Spanje te maken heeft. Van een opsomming van de belangrijkste feestdagen, tot een artikel over de Spaanse keuken tot praktische informatie over zorgverzekeringen, fietsen in Spanje, de cultuurverschillen en natuurlijk veel informatie over hoe CasaLasDunas te werk gaat en wat u van dit makelaarsbedrijf zoal kunt verwachten.

Gratis entreekaarten voor de diverse beurzen

Voor een actueel overzicht van de data waarop de volgende beurzen op welke locatie worden gehouden, kunt u hier klikken. Via dezelfde link ontdekt u eveneens hoe u aan gratis entreekaarten voor de beurs naar keuze komt. Wilt u liever automatisch op de hoogte blijven van de beurskalender, schrijft u zich dan in op de nieuwsbrief van CasaLasDunas. De komende maanden zijn de volgende beurzen van belang:

Op 20 en 21 januari: Spanje Expobeurs in Waregem Expo

Op 27 en 28 januari: Second Home Beurs in MECC Maastricht

Op 3, 4 en 5 februari: Second Home Expo Gent: Flanders Expo Gent

Op 9, 10 en 11 maart: Second Home Beurs: Jaarbeurs Utrecht

Op 28 en 29 april: Second Home Expo Antwerpen: Antwerp Expo

Dit vind je misschien ook leuk