Ga je met Pasen naar Zuid- Spanje en heb je nog geen auto?

door admin
Ga je met Pasen naar Zuid- Spanje en heb je nog geen auto?

Plan jij om naar het zuiden van Spanje te komen eind maart om de indrukwekkende Paasprocessies van Semana Santa bij te wonen, dan is het wellicht ook handig om over een auto te kunnen beschikken. Omdat de vraag naar huurauto’s in die periode erg groot is, adviseren wij je om nu alvast een auto te boeken. Wil je er zeker van zijn dat je een goede dienstverlening ontvangt en dat je te maken hebt met een uiterst vriendelijk en professioneel werkend en betrouwbaar bedrijf, kijk dan eens op de website van het van oorsprong Deense autoverhuurbedrijf Helle Hollis.

Nieuwe modellen

Jaarlijks is er een compleet nieuwe vloot en dit biedt je de kans om tijdens je vakantie in een splinternieuwe auto te rijden. Helle Hollis heeft recent een nieuwe reeks VW Polo Advance 1.0 auto’s aan de vloot toe kunnen voegen. Dit is een model met vijf deuren dat in groep D zit. De wagen is van alle extra’s voorzien, zoals airconditioning, touch screen-bediening van het dashboard, zes airbags en Front Assist. Dit is een nieuwe technologie die het verkeer monitort voor de auto. Je krijgt een waarschuwing wanneer je auto te dicht op een voorganger zit en zo ben je dus op tijd alert om een mogelijke botsing te voorkomen. Het veiligheidssysteem zorgt voor de waarschuwing en als je zelf niet op tijd reageert op het gevaar, dan treedt de noodrem in werking. Een ander nieuw model dat je bij Helle Hollis kunt huren is de nieuwe Opel Mokka X Selective 140 HK. Dit is een zeer gewilde auto uit categorie S.

It’s cabrio time!

Zie je jezelf al toeren door een prachtig glooiend berglandschap onder een staalblauwe lucht met de wind door je haar en de zon op je gezicht, dan zijn de nieuwe Audi A3 of BMW 218d cabriolet-modellen een perfecte optie. In groep L vind je om precies te zijn de Audi A2 Convertible S LINE Edition 2,0 TDI 150 HKP S troning, de Audi A3 Cabrio S LINE Edition 1.5 TSFI 150 HP S tronic en de BMW Cabrio 218d 2.0 150 HP. Alle modellen beschikken over automatische transmissie en komen in de sportversie. Helle Hollis verwacht dat de vraag naar deze modellen groot is, dus voorkom een teleurstelling en boek tijdig!

Win een week een gratis auto!

Helle Hollis viert op 16 februari haar 36e jubileum en de lancering van de Instagram-bedrijfsaccount. Op die account kun je het dagelijkse reilen en zeilen bij Helle Hollis volgen en prachtige foto’s zien van de provincie Málaga. Je kunt een week lang gratis een auto winnen uit groep D. Dit is een Opel Corsa of soortgelijk. Je doet mee met de wedstrijd door Helle Hollis te volgen op Instagram en de foto van het jubileum te liken. De winnaar wordt op 16 februari via Instagram bekendgemaakt. Je kunt tot 15 februari meedoen.

Over Helle Hollis

Helle Hollis heeft twee kantoren in de provincie Málaga. Het hoofdkantoor ligt bij het vliegveld van Málaga en er is een bijkantoor in het centrum van Fuengirola. In het hoogseizoen beschikt het bedrijf over een vloot van 1.500 huurauto’s. Het autoverhuurbedrijf heeft kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle service hoog in het vaandel staan. Hier treffen klanten geen verborgen extra’s aan of gelonk met lage tarieven die bij nader inzien helemaal zo laag niet zijn. Het tarief dat je ziet, is ook dat wat je krijgt. Het autoverhuurbedrijf beschikt over een snelle transferservice die je – wanneer je ook vliegt – snel van en naar de vertrek- of aankomsthal vervoert.

Voor bewoners van de Costa del Sol of bezitters van een tweede woning is er de Home Owners Club die tal van voordelen biedt als je meer dan eens een auto huurt via Helle Hollis. De website is ook in het Nederlands en het personeel spreekt Engels en Duits en natuurlijk Deens, Noors en Zweeds.

Dit vind je misschien ook leuk