Torremolinos viert de Week van de Tapas

door admin
Torremolinos viert de Week van de Tapas

De Week van de Tapas wordt georganiseerd door de Ondernemers van Carihuela in samenwerking met de bedrijfsvereniging C.E.T. Torremolinos. Ruim 25 restaurants en bars hebben hun medewerking toegezegd. Hieronder Spaanse, Nederlandse en andere nationaliteiten.

Prijzen te winnen

Deelnemerskaarten zijn op te halen bij de participerende zaken. Leuk detail is dat je door mee te doen kans maakt op drie prijzen: een fles wijn, een biermand met verschillende soorten bier en een diner voor twee personen bij een deelnemend restaurant naar keuze. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je 10 stempels of parafen te hebben verzameld en je kaart in te leveren bij de deelnemende zaken. Deze kun je bekijken via de Facebookpagina van Horeca Ondernemers  van Carihuela.

Wie doen mee?

Onder meer de volgende zaken doen mee: Gastrobar Restaurant Florín, Casa Mira, De Brabander, Luna Azul, New Alamar, Euro café, ’t Kippenhuis, Canto de Agua, Mc Jamón, La Antorcha, Zoete inval, Casa Beense, Tito Juan, Caribbean, La Posada, Klikspaan, The Launch, La bonita, Soto Vote, Bar Amerika, La Tralla, La Aldea, El Al-Andalusië en El Horno Beach.

Horeca La Carihuela extra onder aandacht

InSpanje.nl sprak met twee organisatoren van de week Hendrik Halman van ’t Kippenhuis en Carola Meijer van Gastrobar Restaurant Florín. Halman licht toe: ‘De tapasweek is ontstaan vanuit de wens om de horeca in La Carihuela extra onder de aandacht te brengen bij het publiek. La Carihuela is van oudsher een geliefde wijk onder Nederlanders om na een stranddag rond te wandelen en neer te strijken voor een hapje en een drankje. Door een drankje en een tapa voor 3 euro aan te bieden, geven we de bezoekers de gelegenheid om op toegankelijke wijze verschillende bars en restaurants  te leren kennen.’ 

Dit vind je misschien ook leuk