Prachtige hairdesign studio op toplocatie in Málaga te koop

door admin
Prachtige hairdesign studio op toplocatie in Málaga te koop

Ingrid wil namelijk haar horizon verbreden met nieuwe freelance projecten. En dat doet ze op internationaal niveau. Ze leidt namelijk niet alleen al tien jaar haar hairdesign studio, ze is ook make up artiest en geeft les in dit vak aan de Marbella Beauty Academy, waar ze eveneens is opgeleid om internationaal les te geven. Haar ambities reiken inmiddels ook tot buiten de Spaanse grenzen. Zodoende heeft ze onvoldoende tijd over om haar prachtige zaak te managen, terwijl deze een waardige leiding en dus opvolger verdient.

Daarom zoekt Ingrid nu een talentvolle, enthousiaste en ambitieuze ondernemer of onderneemster die toe is aan een nieuwe uitdaging in een prachtig pand in het historische centrum van de drukbezochte Zuid-Spaanse stad Málaga.

Meer over IS Hairdesign

De zaak ligt op een unieke locatie in Entorno Thyssen, de prachtig opgeknapte buurt rond het Carmen Thyssen Museum Málaga, en op een steenworp afstand van het centraal gelegen Plaza de la Constitución en de drukke winkelstraten Calle Larios en Calle Nueva. Daarmee liggen eveneens tientallen hotels, waaronder veel met vier- en zelfs enkele met vijf sterren op loopafstand. In de buurt zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Het pand van IS Hairdesign heeft een oppervlakte van 80 vierkante meter. Momenteel werken er vier kapsters die samen drie full time banen innemen. Er zijn zes werkplekken en drie wasbakken. De ruimte is groot genoeg om uit te breiden naar meer full timers.

Op de bovenverdieping is op dit moment een schoonheidsspecialiste gevestigd die zelfstandig werkt en huur betaald. De zaak is winstgevend en Ingrid moet nu al vaak nee zeggen tegen klanten die op de bonnefooi binnenkomen. Groeimogelijkheden zijn er dus volop. 

Uitgebreid (internationaal) klantenbestand

De opvolg(st)er treft een mooie zaak aan met een uitgebreid (internationaal) klantenbestand op een toplocatie. Die brede klantenkring is dankzij de onuitputtelijke energie, innovatiezin en creativiteit van Ingrid tot stand gekomen. Klanten zijn van alle nationaliteiten en beperken zich niet alleen tot de stad Málaga. Een groot aantal komt namelijk vanuit andere plaatsen langs de kust speciaal naar Málaga toe om door Ingrid of een van haar medewerksters geknipt te worden of zich een geheel nieuwe ‘look’ aan te meten. En ook internationale klanten vliegen vaak speciaal naar Málaga vanuit Londen, Zwitserland, Duitsland en Nederland om bij IS Hairdesign in de stoel te kunnen zitten. En dat al bijna tien jaar lang!

Naast hairdesign legt Ingrid zich met haar zaak zich ook toe op make-up en styling voor fotoreportages, feesten en bruiloften. Voor de styling van videoproducties, evenementen en websites werkt Ingrid samen met creatieve fotografen en trendsetters op gebied van mode in het zuiden van Spanje. Daarnaast verzorgt ze workshops make up en hairstyling, zodat klanten ook elders aan de slag kunnen voor een eigentijdse look.

Up to date vakmanschap

Ingrid heeft haar zaak op het huidige niveau kunnen brengen door continue via cursussen en opleidingen haar vakmanschap bij te schaven en aan te vullen. Ook haar medewerkster werden regelmatig ‘bijgeschoold’ in Londen. Hier leerden ze alles over nieuwe technieken en haarstijlen om deze vervolgens naar Málaga te brengen. ‘Om onvervangbaar te zijn moet je altijd anders zijn’, is het citaat van Coco Chanel waarmee de website van IS Hairdesign wordt geopend. Het citaat illustreert goed op welke wijze Ingrid haar ambities met haar zaak heeft waargemaakt en wat ze hoopt te vinden in een nieuwe opvolger.

Kijk voor meer informatie op de website of volg IS Hairdesign via Facebook. Heb je interesse, stuur dan een e-mail naar ingridschlingmann@hotmail.com.

Lees meer over IS Hairdesign in de volgende artikelen:

Achter de schermen bij de hairdesignstudio van Ingrid Schlingmann

Ingrid Schlingmann leidt kwetsbare Vietnamese jongeren op tot kapper

VIP-Room voor uniek kapsel en spetterend uiterlijk

Be a model for one day in Málaga

Vijfjarig bestaan voor succesvolle Nederlandse onderneemster in Málaga

Dit vind je misschien ook leuk