Leuke vacatures aan de Costa Blanca én de Costa del Sol

door admin
Leuke vacatures aan de Costa Blanca én de Costa del Sol

Het facilitaire callcenter Telemarketing Management Services Spain S.L. (TMSS) is op zoek naar nieuwe werknemers voor haar nieuwe kantoor in het hart van de Costa Blanca in de mooie kustplaats Altea (Alicante). Ook voor het bestaande kantoor in het centrum van Torremolinos aan de Costa del Sol zoekt TMSS naar versterking van het team. TMSS biedt Nederlandse bedrijven besparingen middels deelname aan kosteloze groepsaankopen, mobiele en vaste telefonie collectieven.

Vacature

Spreek je Nederlands, heb je een vlotte babbel en voer je graag zakelijke telefoongesprekken? Neem dan nu contact op met TMSS. Net als je 25 andere Nederlandstalige collega’s die al bij TMSS Torremolinos en de collega’s in Altea krijg je een contract. Dit betreft een dienstverband met een vast salaris en een bonusregeling. Je kunt kiezen voor een fulltime dienstverband of voor werken in deeltijd. Het minimaal aantal uren is 24. Kies je voor deeltijd, dan kun je zelf aangeven of je voorkeur uitgaat naar ’s ochtends of ’s middags werken. 

Het werk

Je voert zakelijke telefoongesprekken in het Nederlands met bedrijven in Nederland die mogelijk zijn geïnteresseerd in bovengenoemde groepsaankopen. In Altea is je werkplek een kantoor aan de hoofdweg op 50 meter van de boulevard en het strand. In Torremolinos ligt het kantoor aan de doorgaande weg door de stad ter hoogte van de bekende wijk La Carihuela en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (Cercanías-trein en bus). De werkdag bij TMSS is van 9:00 tot 18:00 uur. Voor iedereen is doorlopend training en intensieve begeleiding beschikbaar. Dagelijks wordt de lunch verzorgd en tweewekelijks wordt er een borrel georganiseerd.

Heb je interesse? Stuur je cv op naar TMSS: torremolinos@tmss.es of bel het management voor informatie per telefoon: +34 952 384 850. Geef in je e-mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent, voor welke locatie je solliciteert, welke uren je beschikbaar bent en stuur je cv mee.

Dit vind je misschien ook leuk