Ondernemen op de Spaanse markt vereist goede vertaalservice

door admin
Ondernemen op de Spaanse markt vereist goede vertaalservice

Wonen en werken in een land waarvan de voertaal niet je moedertaal is, kan lastig zijn. Natuurlijk kun je Spaans leren, online of offline cursussen Spaans volgen en je staat je mannetje wel. Toch kom je altijd situaties tegen waarin het niveau waarop je de taal spreekt niet toereikend is en je hulp nodig hebt. Hulp van een goede tolk of vertaler. Maar dan ben je er nog niet. De ene vertaler is de andere niet. Soms gaat het om juridische documenten waarvoor een beëdigde vertaling nodig is of om bijvoorbeeld de vertaling van medische papieren voor een verzekeraar in het nieuwe land. Zoveel tekstsoorten, zoveel vertalers.

Een taalbureau waar je voor de meest uiteenlopende vertalingen van en naar het Spaans terecht kunt en dat internationaal werkt is Traducta. Dit toonaangevende vertaalbureau op Europees niveau is gevestigd in Nederland in Amsterdam en werkt internationaal. Zo internationaal dat ze vertaalservice bieden in ruim honderd talen en dialecten. Traducta heeft 80 kantoren in Europa en al 35 jaar ervaring. Daarom is Traducta dé betrouwbare partner voor al je vertaalwerk.

Je kunt bij Traducta terecht voor vertalingen in het Spaans van technische, juridische, zakelijke, medische, financiële, marketing en toeristische aard. Of misschien heb je wel voice overs of ondertitels nodig. Of je nu alle tijd hebt voor de vertaling of dat het gaat om een spoedopdracht, de doelstelling van het voltallige team van Traducta is om  een passend antwoord te geven op elke vertaalaanvraag.

Copywriting

Start je een bedrijf in Spanje of wil je Spanje als exportmarkt aanboren, dan heb je waarschijnlijk veel meer nodig dan enkel een vertaler die bijvoorbeeld je website in het Spaans vertaalt. Denk aan het bedrijfsblog. Dit kun je niet altijd één op één vertalen, omdat elke boodschap op maat moet zijn voor de specifieke doelgroep en er in elke taal nuances zijn waarmee enkel een vertaling niet volstaat. Dan heb je specialisten nodig die je boodschap op precies de juiste wijze kunnen overbrengen. Traducta gaat altijd zoek naar de beste copywriter voor de tekstvorm die de inhoud van jouw specifieke boodschap eer aandoet.

Andere diensten

Bij Traducta kun je dus niet alleen terecht voor de meest uitgebreide vertaalservice  en copywriting. Ook kun je de vertalingen die je al hebt laten reviseren, Spaanse teksten in een passende lay out laten zetten, je kunt er terecht voor audiotranscripties, voice overs, ondertitels en tolken.

Dit vind je misschien ook leuk