Wonen en werken in Altea, wil jij dat ook?

door admin
Wonen en werken in Altea, wil jij dat ook?

Want wonen en werken in Altea onder de bijna altijd schijnende Spaanse zon klinkt misschien als een droom, maar kan ook voor jou werkelijkheid worden. Eerst even meer over waarom Altea zo bijzonder is. Het bekendste beeld van Altea en misschien wel van de hele Costa Blanca is dat van de hooggelegen kerk de Iglesia Nuestra Señora del Consuelo. De blauw betegelde koepel hiervan siert vele reisgidsen en ander promotiemateriaal van de streek. De kerk ligt midden in het oude hart van de stad met charmante pleintjes, nauwe straatjes, ambachtelijke boetieks en tal van restaurants en bars voor vertier in je vrije tijd.

Als je vanaf het plein voor de neobarokke kerk richting het uitkijkpunt Mirador Cronistas wandelt, heb je én een prachtige route langs witte huisjes met vrolijke bloempotten en fotogenieke doorkijkjes én je wordt getrakteerd op een spectaculair uitzicht over de kust en haven van Altea, in de verte de skyline van Benidorm, het natuurgebied Serra Gelada en noordoostwaarts de rots van Calpe: Peñon de Ifach. De Costa Blanca is feitelijk de kust van de provincie Alicante, waar Altea ligt, en deze kust staat bekend vanwege het uitgebreide aanbod aan watersporten die je er kunt beoefenen aan mooie stranden en tal van jachthavens met uitstekende faciliteiten.

Telefoneren onder de Spaanse zon

Woon je nog in Nederland of elders in Spanje en lijkt het jou ook wat om in dit mooie stukje Spanje een leven op te bouwen, dan volgt hier wellicht je kans. Ook als je al weet hoe goed het leven voor je is aan de Costa Blanca kan het een uitkomst zijn: Het facilitaire callcenter Telemarketing Management Services Spain S.L. (TMSS) is namelijk op zoek naar nieuwe werknemers voor het recent geopende nieuwe kantoor in het centrum van Altea.

TMSS biedt Nederlandse bedrijven besparingen middels deelname aan kosteloze groepsaankopen, mobiele en vaste telefonie collectieven. Spreek je Nederlands, heb je een vlotte babbel en voer je graag zakelijke telefoongesprekken, neem dan nu contact op met TMSS. Net als je 10 andere Nederlandstalige collega’s die al in Altea werken én de 25 collega’s die werkzaam zijn in het kantoor in Torremolinos (Málaga) krijg je een contract. Je kunt kiezen uit een fulltime dienstverband of een contract in deeltijd. Het minimaal aantal uren dat gewerkt moet worden is 24. Kies je voor deeltijd, dan mag je zelf bepalen of je liever in de ochtend of middag werkt.

Het werk

Je voert zakelijke telefoongesprekken in het Nederlands met bedrijven in Nederland die mogelijk zijn geïnteresseerd in bovengenoemde groepsaankopen. In Altea is je werkplek een centraal gelegen kantoor aan de hoofdweg op 50 meter van de boulevard en het strand. De werkdag bij TMSS is van 9:00 tot 18:00 uur. Voor iedereen is doorlopend training en intensieve begeleiding beschikbaar. Dagelijks wordt de lunch verzorgd en tweewekelijks wordt er een borrel georganiseerd.

Interesse?

Wil je ook telefoneren onder de Spaanse zon? Stuur dan je cv op naar TMSS: torremolinos@tmss.es of bel het management voor informatie per telefoon: +34 952 384 850. Geef in je e-mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent, voor welke locatie je solliciteert, welke uren je beschikbaar bent en stuur je cv mee.

Dit vind je misschien ook leuk