Hollandse Nieuwe vers van het mes aan de Costa del Sol!

door admin
Hollandse Nieuwe vers van het mes aan de Costa del Sol!

Elk jaar kijken haringliefhebbers er halsreikend naar uit: de start van het Hollandse Nieuwe-seizoen. Het goede nieuws is dat de eerste vangst voor dit jaar binnen is en dat de haring vet is en goed op gewicht. Én dat er verse Hollandse Nieuwe verkrijgbaar is aan de Costa del Sol! Bij de echte Hollandse supermakt Attent Holandes met vestigingen in Fuengirola en San Pedro de Alcántara is op 14, 15 en 16 juni verse Hollandse Nieuwe verkrijgbaar. 

Veel klanten van de winkel in San Pedro zullen de visboer al wel kennen. Elke vrijdag en zaterdag het hele jaar door levert hij daar verse haring. Wie in Fuengirola verse haring wil, kan deze gewoon bestellen. Maar nu staat de visboer met de verse vangst in Fuengirola op donderdag 14 juni aanstaande. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni maakt hij zijn opwachting in San Pedro. Ook gerookte paling, palingfilet, gerookte makreel en Hollandse garnalen zijn verkrijgbaar.

Ruim 5.000 Nederlandse producten

De supermarkten Attent Holandes zijn al 11 jaar een begrip aan de Costa del Sol. Vele Nederlandse bewoners van de kust en terugkerende vakantiegangers komen er graag voor hun pindakaas, verse zuivelproducten, oosterse producten, vleeswaren of voor het dagelijks verse brood. Het assortiment wordt steeds groter en inmiddels is er keuze uit meer dan 5.000 Nederlandse producten. Bij besteding van meer dan 60 euro aan boodschappen bezorgt Attent Holandes de boodschappen gratis aan huis langs de kust tussen Málaga en Estepona.

Haring bestellen

Wilt u zeker zijn dat u de haring niet misloopt, bestel dan via info@sparholandes.com of bel naar de winkel in Fuengirola: 952 660 613 of de winkel in San Pedro: 952 748 323. Meer informatie op de website.

Dit vind je misschien ook leuk