Leuke vacatures aan Spaanse oost- en zuidkust

door admin
Leuke vacatures aan Spaanse oost- en zuidkust

Wil je graag een Nederlandstalige baan met zekerheid, een vast inkomen en de mogelijkheid om ook nog eens af en toe een extraatje te verdienen, lees dan nu verder! Het facilitaire callcenter Telemarketing Management Services Spain S.L. (TMSS) is op zoek naar nieuwe werknemers voor haar kantoor in het hart van de Costa Blanca in de mooie kustplaats Altea (Alicante) én voor het kantoor in het centrum van Torremolinos aan de Costa del Sol. TMSS biedt Nederlandse bedrijven besparingen middels deelname aan collectieve energie-aankopen.

Vacature

Spreek je Nederlands of Vlaams, voel je je comfortabel bij het voeren van zakelijke telefoongesprekke, heb je een vlotte babbel en zie je jezelf al zitten op een gezellig Spaans kantoor? Neem dan nu contact op met TMSS. Net als je andere Nederlandstalige collega’s die al bij TMSS Torremolinos en in Altea aan het werk zijn, krijg je een contract. Dit betreft een dienstverband met een vast salaris en een bonusregeling. Je kunt kiezen voor een fulltime dienstverband of voor werken in deeltijd. Het minimaal aantal uren is 24. Kies je voor deeltijd, dan kun je zelf aangeven of je voorkeur uitgaat naar werken in de ochtend of ’s middags.

Het werk

Je voert zakelijke telefoongesprekken in het Nederlands met bedrijven in Nederland die mogelijk zijn geïnteresseerd in bovengenoemde groepsaankopen. In Altea is je werkplek een kantoor aan de hoofdweg op 50 meter van de boulevard en het strand. In Torremolinos ligt het kantoor aan de doorgaande weg door de stad ter hoogte van de gezellige – en deels Nederlandse – wijk La Carihuela op 40 meter van strand en zee. De verbindingen via het openbaar vervoer (Cercanías stoptrein en bus) zijn ook hier uitstekend. Je werkdag bij TMSS is van 9:00 tot 18:00 uur. Op beide kantoren is voor iedereen doorlopend training en intensieve begeleiding beschikbaar. Dagelijks wordt de lunch verzorgd en tweewekelijks wordt er een borrel georganiseerd.

Vast wennen aan de baan in Nederland

Ben je geïnteresseerd en woon je nog in Nederland, dan bestaat er ook de mogelijkheid om eerst aan de baan te wennen op het callcenter van TMSS in Schiedam. Zo kun je vast warmdraaien alvorens je de grote stap zet en naar Spanje emigreert.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar torremolinos@tmss.es. Of bel het management voor meer informatie: +34 952 384 850. Geef in je e-mail aan vanaf wanneer je beschikbaar bent, voor welke locatie je solliciteert en welke uren je beschikbaar bent.

Dit vind je misschien ook leuk