Nieuws van de Marbella 4Days Walking

door admin
Nieuws van de Marbella 4Days Walking

Voor wie zich al heeft ingeschreven voor de vierdaagse en voor wie dit nog van plan is, volgt hieronder het laatste nieuws over dit unieke evenement. Allereerst wil de organisatie de nieuwe locatie aan u voorstellen. Parque Arroyo de Represa zal de plek zijn van start en finish op de dagen 11, 12, 13 en 14 oktober. De keuze voor deze locatie werd bepaald door het verbod van de Gemeente Marbella om evenementen, van welke aard dan ook, te houden op de oude locatie bij de haven. Dit naar aanleiding van klachten van bewoners over geluidsoverlast.

Het park Arroyo de Represa ligt in een langgerekte strook van noord naar zuid die te bereiken is door vanaf de Avenida Severo de Ochoa (de hoofdweg door de stad) de Avenida de Nabeul in te slaan. Deze slingert omhoog langs het historische centrum.

De M4DW vertrekt vanaf het lommerrijke plein midden in het park, waar ook een vijver is met kleine schildpadjes. Dit ligt op korte loopafstand van de oude stad met het beroemde Plaza los Naranjos en de talloze restaurants en barretjes aan de Calle Ancha. In tien minuten loop je vanaf hier naar de boulevard en de jachthaven.

Op de start- en finishplaats in Parque Arroyo de Represa worden de tenten opgesteld. De catering komt tegenover de muziekkapel te liggen. Muziek en sfeer komen hierdoor beter tot hun recht naast een veel uitgebreidere keuze uit gerechten en snacks bij onze cateraar. Daarbij worden natuurlijk bier, wijn en frisdranken geserveerd.

In de ochtend zijn de bekende mannen van het bandje Mita y Mita weer aanwezig en zal een instructeur een professionele warming up leiden. De beide bands, Blaasbalgen en Dutch Swingdixieland zorgen voor gezellige live muziek gedurende alle middagen. De aankomst op zondag bij de Via Gladiolo wordt weer opgeluisterd door DJ Alexander van SkyFly.

Aangepaste routes en Strava app

In 2018 zijn alle routes gemaakt met Strava, inclusief de gewijzigde start- en finsihlocatie Parque Arroyo de la Represa. Alle routes zijn eveneens op de website te vinden. Strava biedt een app voor mobiele telefoons waarin u onze routes kunt downloaden zodat u ze tijdens het evenement kunt gebruiken. Ga hiervoor naar de website : Strava of zoek binnen Play Store (voor Android telefoons) of Apple Store (voor iPhones) naar Strava. We raden aan om dit voorafgaand aan het evenement te installeren. Het voordeel van deze app is dat u live de route kunt volgen via gps op uw mobiele telefoon. De routes zijn ook beschikbaar in Google Maps.

Uw persoonlijke gegevens

In het kader van de privacy-wet en de kwaliteit van ons systeem biedt M4DW de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien en eventueel te corrigeren of aan te passen via onze website op de pagina ‘persoonlijke gegevens‘. Houdt je deelnemersnummer en je wachtwoord bij de hand. Weet je dat deelnemersnummer niet (meer)? Neem dan contact op met de administratie van M4DW.

Fietsverhuur en transfers

Voor wie gewend is te lopen van de accommodatie in Marbella naar de start en finish, heeft M4DW de mogelijkheid gecreëerd om fietsen te huren. Er zijn ook elektrische fietsen beschikbaar. Dit maakt je erg flexibel en geeft ook de vrijheid om Marbella op grotere schaal te ontdekken en nieuwe gezellige plekjes te vinden. De prijs van een standaardfiets is 10 euro per dag. De prijzen voor andere type fietsen kunnen op aanvraag worden verkregen. Reserveer een fiets via info@marbella4dayswalking.com met vermelding van welke soort fiets (race- of mountainbike) en of het een elektrische fiets moet zijn.  

Shuttledienst vanaf winkelcentrum La Cañada

Dankzij een samenwerking met Picasso Transfers kan iedereen met een auto deze parkeren op de parkeerplaats van het grote winkelcentrum La Cañada buiten Marbella. Een shuttlebus staat daar gereed om iedereen voor 1 euro per persoon per rit naar de starft/finishlocatie te brengen. De bussen vertrekken in de ochtend van 7:30 tot 9:30 uur en in de namiddag van 16 tot 19 uur. Op de registratiedag woensdag 10 oktober zijn er aangepaste transfertijden. Deze worden nog bekendgemaakt. Houd hiervoor de website van M4DW in de gaten. Je kunt nu al laten weten of je er gebruik van wilt maken. Aanmelden kan via : info@marbella4dayswalking.com. U kunt via Picasso Transfers ook uw transfer van en naar het vliegveld regelen, stuur daarvoor een e-mail (kan in het Nederlands) naar info@picassotransfers.com of bel +34 663 834 957 (Nederlandse medewerkster)

Ontdek de Caminito del Rey, speciale aanbieding

Bezoek de Caminito del Rey, de meest populaire toeristische attractie van Andalusië en ervaar de uitzonderlijke schoonheid van deze natuurlijke parel. Wandel op grote hoogte over houten paden langs 400 meter hoge rotswanden en geniet van de adembenemende uitzichten. Speciaal voor de deelnemers aan de Marbella 4 Daagse heeft Sunshine Tours in samenwerking met de 4-daagse organisatie een bijzonder arrangement samengesteld: Een volledig verzorgde excursie naar de Caminito del Rey op de dinsdag na de Marbella 4 Daagse, dinsdag 16 oktober. Dit geeft u de gelegenheid om een dagje bij te komen van de inspanningen van de vierdaagse. Deze aanbieding is inclusief comfortabel vervoer per touringcar vanuit het centrum van Marbella, toegangskaarten voor de Caminito del Rey en Nederlandse reisleiding.

Inschrijven? Doe dat nu via de inschrijfpagina. Tot ziens in oktober! 

Dit vind je misschien ook leuk