Aftellen voor de achtste editie van Marbella 4 Days Walking

door admin
Aftellen voor de achtste editie van Marbella 4 Days Walking

Nog anderhalve week  dan is het weer zover. De organisatie is druk bezig met alle voorbereidingen om wandelaars uit alle windstreken te verwelkomen en ervoor te zorgen dat ze een onvergetelijk evenement hebben. Wandelaars kunnen alle vier dagen lopen, maar ook kiezen voor een of meerdere losse dagen.

De openingsavond van de Marbelle 4 Days Walking (M4DW) 2018 wordt gehouden op Plaza de la Iglesia in het historische entrum van Marbella vanaf 20:30 uur. Muziek wordt verzorgd door DJ Alexander van SkyFly Events en de Blaasbalgen. De voetjes kunnen dus gelijk van de vloer voor een heuse warming up.

Op donderdagavond 11 en zaterdagavond 12 oktober zijn er ook optredens op de Plaza de la Iglesia. Op donderdag door de Swing Dixieland Band en de Blaasbalgen. Op zaterdagavond organiseert de gemeente Marbella een avond met Spaanse muziek en dans. De organisatie zorgt in samenwerking met de gemeente opnieuw voor vier dagen lang, de hele dag door entertainment. Dit jaar op de nieuwe locatie Parque Arroyo.

’s Ochtends is er een warming-up georganiseerd door personal trainers, optredens van de bands Mitá Mitá, de Blaasbalgen en Swing Dixieland. Wie hongerig of dorstig is kan terecht bij diverse vormen van catering, een food-truck en een ijscokar. Zo is het internationale evenement met Nederlands tintje ook erg leuk om te volgen en bij te wonen voor toeschouwers.

Nog niet ingeschreven? Meld je snel aan via deze link. Meer weten over de routes? Klik dan hier.

Dit vind je misschien ook leuk